Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa njima je lijepoJebote na što je ovaj grad spao kad se babu od 80 godina koja je već jednom nogom u grobu veliča kao neku pičketinu..![]()
A ti otocan bio 20 puta platio drkanjePa njima je lijepoto su ovi sto se ljube s tim zenama i javno hvale
Platio drkanje da, i platit cu opetA ti otocan bio 20 puta platio drkanje![]()
Jbg kad ti ne daPlatio drkanje da, i platit cu opet
Bome uspjeh života je kad ti baba od 6 banki da pičkeJbg kad ti ne da![]()
A ti otocan bio 20 puta platio
Gle, svako ide prostitutkama radi neceg sto ili nema doma, ili ga pali nesto neobicno ili nesto trece, brz zivot, svasta nesto...ali da odes njima, mazit se, ljubit, traziti nesto a prije tebe je bilo par konja i svrsavalo po grudima, ustima i da ti je uspjeh u zivotu "ali nama je lijepo" onda je tesko ubaciti se u tu temu i taj razgovorJbg kad ti ne da![]()
A ne uspjeh je kad ti izdrka i to još platišBome uspjeh života je kad ti baba od 6 banki da pičke![]()
A ne uspjeh je kad ti izdrka i to još platiš![]()
To je ipak neki drugi nivo, biti zaljubljen i u vezi s pruzateljicom uslugeA ne uspjeh je kad ti izdrka i to još platiš![]()
Ja nisam u vezi s njom samo ju izjebem ponekadTo je ipak neki drugi nivo, biti zaljubljen i u vezi s pruzateljicom usluge
Nisi jedini koji se zaljubio u pruzateljicu usluga, ne sekiraj se sve 5Ja nisam u vezi s njom samo ju izjebem ponekad
Onda znaš da je kritičnoJebote na što je ovaj grad spao kad se babu od 80 godina koja je već jednom nogom u grobu veliča kao neku pičketinu..![]()
Onda znaš da je kritičnoJebote na što je ovaj grad spao kad se babu od 80 godina koja je već jednom nogom u grobu veliča kao neku pičketinu..![]()
Sad zamisli ides kod stare babe na dudlanje posto izbora nema, a klokan se uspio zaljubiti i stoji ispred zgrade i doceka te ljubomoran, prati ko ulazi i izlaziOnda znaš da je kritično![]()
Zvao i ja više puta ..ne javlja se.
Ja skupljam brojeve od zena 60+Pozdrav mijenjam broj za broj…imam broj od cure šta radi na preporuku nema oglas
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|