Otocan...javi seBio kod nje nekih 5-6 puta. Meni osobno najbolja od svih nakon dugo vremena. Da zivim u Rijeci isao bi puno cesce kod nje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otocan...javi seBio kod nje nekih 5-6 puta. Meni osobno najbolja od svih nakon dugo vremena. Da zivim u Rijeci isao bi puno cesce kod nje![]()
I ja trazim povjerene koje iz RijekeIma netko kakav kontakt neke provjerene u Rijeci?
Jel netko zna nešto više o sisatoj matorki iz kastva/matulja?žuti coupe!Koja je ta ima dinrecenzija oglas broj
Netko riješio možda u međuvremenu?sisata matorka iz Kastva/Matulja 60+ def.Neka lokalna legenda ili provjerena stvar. Dali si ju vidio???
Dva puta dnevno prođem kroz matulje mislim da bi takvu sisatu starku primijetio a i žuti coupe???
AirbnbEkipa vezanu za Rozaliu.. Posto radi samo outcall ju zovete u hotel ili ima neka soba za rentu?
Netko riješio možda u međuvremenu?sisata matorka iz Kastva/Matulja 60+ def
Sisate matorke 60+ su meni bas zakon, za ovu nisam cuoGovorite o onom mamutu šta je pušio u sobičku u prizemlju neke kuće tipa ideš ideš ideš i kad misliš da si se izgubio još sto metara i tamo si?
Iza crkve desno pa starom cestom za Pobri ili tako nešto?
Ono ako si očajan dođeš i svejedno pobjegneš kad je vidiš?
Bogtejebo u šta sve vi gurate kurac.
Mora da ste ili opasno sjebani u glavi ili gadni ko smrt
Koi gradPozdrav mijenjam broj za broj…imam broj od cure šta radi na preporuku nema oglas
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|