Kondenzator
New member
HvalaKiki
097 656 5856
Bude u ulici Brace Fucak 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HvalaKiki
097 656 5856
Bude u ulici Brace Fucak 4
Kiki ga pusi vrhunski ja odem cesto kod nje.
Ja sam dogovarao Luanu, docekala me neka sasvim druga. A uz to ne radi pola onog sto je dogovoreno. Okrenuo se i otisao. Da ne spominjem da sam cekao jedno 40 min prije nego je otvorila. U meðuvremenu kontaktirao jos par njih, sve du vodile na adresu Ribarska. To je sve katastrofa, prevara zesca.Jel može netko potvrdit da su iza ovih oglasa stvarno Mel i Luana? Znam da je prije to stvarno bila Mel kao sa slika ali u zadnje vrijeme su počeli koristiti i oglase cura koje su prije bile u HR i sad te dočeka neka deseta pa ako je netko bio da potvrdi?
Prskaš joj sisetine.?Kiki ga pusi vrhunski ja odem cesto kod nje.
I svrsim joj uusta svaki put
20eura joj dam za pusenje
Al mi ga pusi 15min vrhunski nabijam joj ga u grlo i sve moguce.
Oprosti pajdo, daj kazi koja je to, opcenito sam na sceni ZG, u cetvrtak sam u Rijeci pa ne bi bilo lose otici malo se rastereriti.Kiki ga pusi vrhunski ja odem cesto kod nje.
I svrsim joj uusta svaki put
20eura joj dam za pusenje
Al mi ga pusi 15min vrhunski nabijam joj ga u grlo i sve moguce.
Ja sam dogovarao Luanu, docekala me neka sasvim druga. A uz to ne radi pola onog sto je dogovoreno. Okrenuo se i otisao. Da ne spominjem da sam cekao jedno 40 min prije nego je otvorila. U meðuvremenu kontaktirao jos par njih, sve du vodile na adresu Ribarska. To je sve katastrofa, prevara zesca.
Dolac 8?jebo im pas mater vise..zadnju sam trazio mob i reko joj nek rece tom il toj sto joj salje poruke nek ide u 3 p.m..bezobrazni su i prelaze sve graniceTo te sigurno onda dočekala ona Mikaely koja je uživo bezveze naspram slika u oglasu. Kad vidim da je ona u Ri uopće niti ne pokušavam ništa jer za nju naprave barem 10-15 lažnih oglasa i već mi je dosadilo da me svaki put dočeka ista ženska i da se svaki put moram okrenut. Nedavno je bio oglas za Brunu s kojom sam bio i kažem da sam bio s njom i da ako nije ona da ću se okrenut i opet mi ta ista otvori vrata.
Dolac 8?jebo im pas mater vise..zadnju sam trazio mob i reko joj nek rece tom il toj sto joj salje poruke nek ide u 3 p.m..bezobrazni su i prelaze sve granice
Mihaely..Rafaela i jos 2 koje nemaju veze sa vezom sa slikama na Ege,popizdio sam,i jos mi zadnja govori da ce me njen pimp stavit na crnu listureko evo necu moc spavat reci muNije bio dolac, prošli put nasuprot Burger Kinga i jednom Trpimirova. Ma užas što su počeli radit. Izgubio sam svaku volju zbog tih serekanija. Možda bih i otišao da znam što će me dočekati, ovako ispada da su svi oglasi na slijepo. Koje su sad uopće na toj adresi koju si spomenuo, jel znaš možda? Jesu neke s oglasa ili neke koje veze nemaju sa niti jednim oglasom?
Mihaely..Rafaela i jos 2 koje nemaju veze sa vezom sa slikama na Ege,popizdio sam,i jos mi zadnja govori da ce me njen pimp stavit na crnu listureko evo necu moc spavat reci mu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|