Bio kod ove večeras.
Nije uopće osoba sa slike,ali ostao sam kad sam već eto došao do nje.
Inače je na korzu.
Izgled prolazan,ali nije nešto posebno,silikon sise i trbuh sa ožiljcima, valjda je rodila ili nešto drugo radila.
Akcija ajde okej, ništa posebno isto jer nije napeta mi bila toliko, klasične poze, pušenje bez,doplatio 30 da svršim u usta nakraju svršio po ustima i faci jer kao nije dala u usta.
Sat 150 , cura je ovako okej,opuštena i lagana za dogovor, engleski ne zna beknuti logično, ali požuruje i hoće ranije istjerati onako laganini, možda sam joj bio zadnji jer sam kasno došao pa je bila umorna,ali tko zna.
Odradio sam dva svršavanje,drugi put jedva i nakraju i otišao ranije jedno 10min jer mi je bilo dosta zbog iskreno najgoreg razloga što ju nebi preporučio, higijene.
Prostor je svinjac, smeća i ostataka od kondoma na sve strane, wc pun kondoma iskorištenih, a najgore od svega madrac na kojemu je plahta puna dlaka i sperme.
Samo se nadam da nisam pokupio neki vrag dok sam ležao potrbuške na tom ćumezu dok me masirala.
Pa eto, toliko o tome, od mene bome radi higijene 3/10 ,samo zato jer je otvorena za dogovor.