RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Bile su te već u Rijeci, dolaze povremeno već godinama. Trenutno su tri ovdje, imaš ih i na oglasniku.

Prva ti je ona Kiki s ogromnim cicama, druga je ona Nikolina iz Pule a za ovu treću se ne sjećam kako se zove. Sve tri su legit i nisu ni bonovi ni prevara ali to su sve starije žene. Imaš tu već recenzije za njih i mislim da su sve tri skupa u stanu, barem su prije znale bit zajedno i nudile su i duo.

Bile su te već u Rijeci, dolaze povremeno već godinama. Trenutno su tri ovdje, imaš ih i na oglasniku.

Prva ti je ona Kiki s ogromnim cicama, druga je ona Nikolina iz Pule a za ovu treću se ne sjećam kako se zove. Sve tri su legit i nisu ni bonovi ni prevara ali to su sve starije žene. Imaš tu već recenzije za njih i mislim da su sve tri skupa u stanu, barem su prije znale bit zajedno i nudile su i duo.
Ova prva :
Dobar dan! Htio bih dogovoriti termin kroz sat-dva?
Ona: Ok , gdje ste u Rijeci?
Centar …
Ona: Super, možete odmah doći.
Može , recite mi koliko € da se znam pripremiti .
Ona: Ti si nekulturan, nemaš para i zoveš bzvz da mi uzimaš vrijeme . Ja radim samo sa situiranom gospodom. Poklopi

Jbt pas da te jebo, pa koji k si ti umišljaš !? Pa da je neka vrhunska Kolumbijka sa najboljim recenzijama ne može se tako ponašat.
Ova treća zvuči kao žena u 60-ima , recenziram ako odem uopće , nervozan sam kao pas!

Ova prva :
Centar …
Ona: Ti si nekulturan, nemaš para i zoveš bzvz da mi uzimaš vrijeme . Ja radim samo sa situiranom gospodom. Poklopi

Jbt pas da te jebo, pa koji k si ti umišljaš !? Pa da je neka vrhunska Kolumbijka sa najboljim recenzijama ne može se tako ponašat.
Ova treća zvuči kao žena u 60-ima , recenziram ako odem uopće , nervozan sam kao pas!
Dobro ti rekla,gubis vrijeme i pare na te lapače,mozes mislit kakve su kad tako odgovara,jebala bi se da joj ne ude i uzela pare..nemas se sto nervirat,ustedio si bar 100 e nisi nis dobro propustio

Ova prva :
Centar …

Imaš negdje moju recenziju za tu Kiki. Jedina pozitivna stavka su baš ogromne cice. Sve ostalo je koma. Ja nisam imao problem za dogovor s njom. To je debela i zapuštena ženska od nekih cca 45 godina. Ova za koju kažeš da zvuči kao žena u 60-ima po meni i je žena u kasnim 50-ima i nije debela. Zadnje, ova treća Nikolina je ok ženskica, isto ima koju kilu viška, ima velike i dobre prirodne cice i to je jedino pozitivno što se tiče fizičkog izgleda. Nije ženska ružna ali ima kratku kosu (bar je imala kad sam ja bio), vidi se da nije u cvijetu mladosti, ona po mojoj procjeni ima nekih 45 godina i od sve tri navedene je možda i najbolji izbor. Treba imati na umu da je to sve miljama daleko od brazilki po pitanju fizičkog izgleda, razlika nebo i zemlja. Prije su cijene bile 300-400 kuna, sad su navodno tarife kao i za brazilke što nije realno. Suma sumaru, isplati se možda otić samo zbog cica i to što su domaće.

Evo kratki dojam o ovoj curi:
Cura izgleda vrh,slike njene ,bez photoshopa.Čista,mirišljava i uredna,priča solidno engleski i ugodna je za razgovor.Akcija dobra,mijenja poze,nabija se.Jedini mali minus,drži stalno prste na klitu jer joj je kao ful osjetljiv.Može i anal uz doplatu 50,jbg ja sam siromašan pa nisam doplatio.Sve u svemu za 150/sat ja izašao sa osmjehom na licu.

Evo kratki dojam o ovoj curi:
Cura izgleda vrh,slike njene ,bez photoshopa.Čista,mirišljava i uredna,priča solidno engleski i ugodna je za razgovor.Akcija dobra,mijenja poze,nabija se.Jedini mali minus,drži stalno prste na klitu jer joj je kao ful osjetljiv.Može i anal uz doplatu 50,jbg ja sam siromašan pa nisam doplatio.Sve u svemu za 150/sat ja izašao sa osmjehom na licu.
A di je u Ri..jel pusi bez..gfe?se da dirat ljubit😋

Prva mi ne lici na Kiki nimalo. Radi sama i bio sam kod nje prosli tjedan. Nije ona garant...
Ova druga Nikolina bio kod nje prije par mjeseci i ful super osoba, lijepa, cista i uredna nemam zamjerke
Trecu mislim da ne znam, izgleda ok

Prva mi ne lici na Kiki nimalo. Radi sama i bio sam kod nje prosli tjedan. Nije ona garant...
Ova druga Nikolina bio kod nje prije par mjeseci i ful super osoba, lijepa, cista i uredna nemam zamjerke
Trecu mislim da ne znam, izgleda ok

Onda netko koristi njene slike jer znam da je prije godinu dvije Kiki koristila upravo te slike koje su na ovom oglasu. Znači bio si kod Kiki prije i sad kod ove i kažeš da to nije ona? Možeš onda malo više info za ovu?

Slažem se za Nikolinu, sve što si napisao stoji osim ovog "lijepa" no to je individualno, nemamo svi iste kriterije.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh