Ja sam ti napisao i zaboravio napomenuti slike nemaju veze sa stvarnoscuJel bio tko kod ‘ nježne mazne’ iz oglasa? Jučer dogovorim vrijeme , kasnije se nije javljala na poziv.
Očito je NETKO uletio prije mene..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ti napisao i zaboravio napomenuti slike nemaju veze sa stvarnoscuJel bio tko kod ‘ nježne mazne’ iz oglasa? Jučer dogovorim vrijeme , kasnije se nije javljala na poziv.
Očito je NETKO uletio prije mene..
Ma nznm vise .. ali hvala .Ja sam ti napisao i zaboravio napomenuti slike nemaju veze sa stvarnoscu
Znaci ne isplati se ici ? Ako moze cijena i sta nudi za to....hvalaJa sam ti napisao i zaboravio napomenuti slike nemaju veze sa stvarnoscu
pozdrav i mene zanima ako na šta lici dali se isplati ic kod ove njezne i mazne?za 80 pita?Ja sam ti napisao i zaboravio napomenuti slike nemaju veze sa stvarnoscu
Nazovite i vidite sami o ukusima i videnje na osobu su razlicita, i naravno potrebe. Ako Vam ne odgovara zahvalite se i okrenite se nazad. Tako mozete za bilo koju, nije ni meni orvi i zadnji put da se vratim nazad bez obavljenog posla.Znaci ne isplati se ici ? Ako moze cijena i sta nudi za to....hvala
Pitam.samo.dali se se isplati usluga ako je ok ja volim malo jače starije,da nije neki gabor da nejdem bes veze 70 km za ništa ako ste zadovoljni uslugom to me zanima?Nazovite i vidite sami o ukusima i videnje na osobu su razlicita, i naravno potrebe. Ako Vam ne odgovara zahvalite se i okrenite se nazad. Tako mozete za bilo koju, nije ni meni orvi i zadnji put da se vratim nazad bez obavljenog posla.
Samo okret i zdravo. Jednostavno.Nazovite i vidite sami o ukusima i videnje na osobu su razlicita, i naravno potrebe. Ako Vam ne odgovara zahvalite se i okrenite se nazad. Tako mozete za bilo koju, nije ni meni orvi i zadnji put da se vratim nazad bez obavljenog posla.
Pa ono solidna u licu i akciji, mozda budete zadovoljni.Pitam.samo.dali se se isplati usluga ako je ok ja volim malo jače starije,da nije neki gabor da nejdem bes veze 70 km za ništa ako ste zadovoljni uslugom to me zanima?
Jeli netko bio kod obe maserke? Navodno budu po dvije zajedno a nekad je sako jedna?0998527799
To je broj od Vlaste, bio sam vise puta kod nje i zena je ok, meni se svidja. Drzi se dogovora, da je blize isao bi cesce. Koliko citam bude ih ponekad dvije pa me zanima dali je netko bio kad su bile obe, to me jako zanima pa bi volio da neko napise iskustva. Hvala0998527799
Sta se sve dobije uz masažu mozeli kratki osvrt na istu?To je broj od Vlaste, bio sam vise puta kod nje i zena je ok, meni se svidja. Drzi se dogovora, da je blize isao bi cesce. Koliko citam bude ih ponekad dvije pa me zanima dali je netko bio kad su bile obe, to me jako zanima pa bi volio da neko napise iskustva. Hvala
Rucno, oralno, zena ima koju godinu, visoka i krupna i meni to odgovara...masaza istoSta se sve dobije uz masažu mozeli kratki osvrt na istu?
Sophia i Nina sa egeIma li ko preporuku za Rijeku?
Jesi bio kod nje?ROUSSE koji baloni.
TrebamJesi bio kod nje?
Zajebava sa adresom, te se nejavlja kasnije, naravno predobro da bi bila baš, ovako napucana, stvarno hm..Trebam
Pa ono solidna u licu i akciji, mozda budete zadovoljni.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|