Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto sam pitao 3 posta prije, ali nitko nistaDa li je bio netko?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Za sat vremena imamo dogovoreno, pa da vidimo je li prevara...https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sexy-hana-oglas-5895786
Zna netko jel ovo fake? Kaze keš na ruke al nekako mi smrdi na prevaru
Pretpostavljam da ce ti reci preko poruke da ti je zaboravila reci da uzmes a bon...to kad dodes na adresuhttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sexy-hana-oglas-5895786
Zna netko jel ovo fake? Kaze keš na ruke al nekako mi smrdi na prevaru
Nesto sam si zabrijao da je post-op trans dok sam gledao video Znači može se otići
Recenzija kratka :
Cura je predivna , kao na slikama … pristojna , zabavna i normalna. Engleski savršen .
Dogovor lak , 100€ pol sata.
Tjedan dana je tu pa ide u Zd. I jako bitno-nije agencija !
Da li netko ima iskustva preko plavog oglasnika. Lea studentica..Pa zanima da li je netko možda bio?
Evo mala i kratka recenzija, bio sam kod nje i kod Mirne sa EGE, moje iskustvo Mirna puno bolje izgleda i odradi kako treba. Ova mi je sve na brzaka, ona dolazi sa kontinenta i izgled cjelokupni 5/10, odradi 6/10. Jedino sto ima manji rate ali i brze odradi.Nazovite i dogovorite se , mozda Vama pase.Isto sam pitao 3 posta prije, ali nitko nista
Iskustva?
Na Leu studenticu mislimNije niko bio...bonovi
LosaIskustva?
Zasto?
Jedino tu djelomično tačno da je lijepa. Nije predivna. Na retuširanim fotkama je ljepša. Ima silikone , a ne prirodne grudi kako piše.Pola stvari ne radi (prst unutra ne da, gfe, masaža prostate French kissing ne radi)To sve navodi da radi u poruci Kad joj pokažeš njenu poruku kaže da to makro piše. Ne znam kakvu jebenu agenciju spominje kao da je to legalan posao. Sve imaju makroe i oni ih šetaju po svijetu i preprodaju međusobno. Ne znam čemu spominjanje da zna eng. savršeno. Ako ideš na ljubavne aktivnosti neke druge su stvari bitne. Ako želiš pričati ideš psihologu ili ako si teži slučaj ideš psihijatru. Za ovu bi bilo bolje da engl. ne zna ali da zna ono što naplaćuje.. Za one kojima je dosta nutra van i njezino loše stenjanje je ok.Ona nije ni do pola vrhunske prodavačice ljubavi. Težak je to zanat.
Recenzija kratka :
Cura je predivna , kao na slikama … pristojna , zabavna i normalna. Engleski savršen .
Dogovor lak , 100€ pol sata.
Tjedan dana je tu pa ide u Zd. I jako bitno-nije agencija !
Razočarao si se pa si došao tu liječiti frustracije? Meni je bitan jezik da se mogu sporazumjeti a ne da pričam sa G.translateom pola sata.Jedino tu djelomično tačno da je lijepa. Nije predivna. Na retuširanim fotkama je ljepša. Ima silikone , a ne prirodne grudi kako piše.Pola stvari ne radi (prst unutra ne da, gfe, masaža prostate French kissing ne radi)To sve navodi da radi u poruci Kad joj pokažeš njenu poruku kaže da to makro piše. Ne znam kakvu jebenu agenciju spominje kao da je to legalan posao. Sve imaju makroe i oni ih šetaju po svijetu i preprodaju međusobno. Ne znam čemu spominjanje da zna eng. savršeno. Ako ideš na ljubavne aktivnosti neke druge su stvari bitne. Ako želiš pričati ideš psihologu ili ako si teži slučaj ideš psihijatru. Za ovu bi bilo bolje da engl. ne zna ali da zna ono što naplaćuje.. Za one kojima je dosta nutra van i njezino loše stenjanje je ok.Ona nije ni do pola vrhunske prodavačice ljubavi. Težak je to zanat.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|