HoceCe dolaziti u ri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HoceCe dolaziti u ri?
Pa di je..Nema je u Ri jos oko dva mjeseca
Koja je ta, gdje mogu oglas nac?Meni je samo problem što ne radi iza 22h inače bi bio češće kod nje mala je super.
ima li sto na losinju il cresu?
Nikad bila!Zlata još aktivna?
U Burzi. Obično ti je mala plava naslovKoja je ta, gdje mogu oglas nac?
Jebo ju prije par mjeseci. Mala i debela. Nekih 35 godina cca... Trbuh velik koda nosi blizance. Picka razvaljena skroz doslovno kad sam joj ga stavio nisam nista osjetio. Kaze da ima muza i djecu. Iako je simpaticna dosta ali sve ostalo je bilo uzas. Bila u nekom apartmanu kod hepa. Kad sam dolazio dvojica vec cekali ispred i dok sam ju ja jebo jedan cekao da ja zavrsim i nakon sto sam joj usta napunio spermom ona ga je primila u stan odmah poslije mene nije ni usta oprala. Tako da nije neka sreca ako su se ljubili hahahaha
Lijepi pozdrav svima,da li je netko možda bio i iskustva!Zvao sam,želja mi je probati ju,Romkinja,ali nema prostor kaže..
Unaprijed hvala..i ako netko ima za Romkinju oglas sa prostorom da mi pošalje..hvala..živjeli
Hvala na informaciji,ma ja bih otišao svejedno,al kaže da nema prostor..pa makar pušenje,ako puši bez..superJebo ju prije par mjeseci. Mala i debela. Nekih 35 godina cca... Trbuh velik koda nosi blizance. Picka razvaljena skroz doslovno kad sam joj ga stavio nisam nista osjetio. Kaze da ima muza i djecu. Iako je simpaticna dosta ali sve ostalo je bilo uzas. Bila u nekom apartmanu kod hepa. Kad sam dolazio dvojica vec cekali ispred i dok sam ju ja jebo jedan cekao da ja zavrsim i nakon sto sam joj usta napunio spermom ona ga je primila u stan odmah poslije mene nije ni usta oprala. Tako da nije neka sreca ako su se ljubili hahahaha
Pusi bez kondoma. Solidno pusi moze proc.Hvala na informaciji,ma ja bih otišao svejedno,al kaže da nema prostor..pa makar pušenje,ako puši bez..super
Može špricanje po faci i sisama?Pusi bez kondoma. Solidno pusi moze proc.
Ma kod ove moze sve. Moze i u troje uz nadoplatu.Može špricanje po faci i sisama?
Trebao si se odmah predstavit da si muz od doticne gospođe a ne ovako jedno mi u poruke pises a ovdje sada glumis alfa ciganaHaha...bitno da si ti jebao bez naplate..ajde goni se..lažovčino..muljaš sve
A jel bio tko sa njom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|