RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Ja sam htjela da budem daleko od ovog foruma i kad sam vidila ovo, mislila sam, ma pusti što te briga. Nije pravedno da pustim. Gospodin Alexri, me vrijeđa i optužuje i neću da pustim. I ne vrijeđa samo mene ma i dečke koji su o meni pisali. Iako je ovo čudan forum i ima svega i svačega, sve ima svoje granice. I iskreno nemam pojma ko je gospodin Alexri iako poznajem sve moje dečke.

Ne želim se raspravljat s tobom i nepotrebno spamat ovaj forum. Rekao sam što sam imao za reći a ostali nek sami procijene jesu li prijašnje recenzije fake ili nisu.

Ne želim se raspravljat s tobom i nepotrebno spamat ovaj forum. Rekao sam što sam imao za reći a ostali nek sami procijene jesu li prijašnje recenzije fake ili nisu.

Zar zbilja ne kužiš da se i po kontekstu poruka kuži da ovakve tekstove ne slaže muškarac koji piše objektivnu recenziju za kurvu i to još sa novog profila koji pored svih mogućih žena sa ege-a nikada nije komentirao ili pitao nešto za nekoga osim za tebe i ti si mu odjednom san snova a ni slike lica nemaš na oglasu. Hoćeš da ja napišem recenziju za tebe pa da vidiš kako izgleda realna recenzija nekog tko je bio s tobom? Jedini razlog zašto nisam napisao recenziju je iz respekta što si pristojna i korektna ali nemoj se lažno predstavljat kao neki top komad jer fizički si jako daleko od toga i ovo ti nije prvi put da to radiš. Ne znam što se uopće raspravljam s tobom ali zbog ovakvih lažnih samopromocija uvijek netko nasjedne i onda vam i prolaze te fore da naplaćujete višestruke iznose od onog što realno vrijedite.
Daj napiši recensiju

Nije losa al moze to i bolje, jesi bio samo kod nje ili?
Bio sam kod više njih ali ona je zbilja super. Ne požuruje, želi ti udovoljiti, sve što želiš dobiješ ma mala je stvarno super, da radi iza 22 vjerovatno bi išao samo kod nje. Jedina koja je isto ok je ona u Vodovodnoj ali je skuplja i nema krevet ali je skroz Simpa i od nje mi je oral bio vrh toliko da me s tim dovela do vrhunca, od ostalih nemam neku za preporuku osim jedne Romkinje nazad par godina ali ne znam dali ona više radi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh