Koja je ta mala plava? Imas kontakt?Još nisam naletio na neku iz plavog oglasnika da nije neka prevara. Jedina iskrena je ona mala plava što ima oglas i u burzi, ona mi je ok ali ne stignem sad do nje jer radi do 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je ta mala plava? Imas kontakt?Još nisam naletio na neku iz plavog oglasnika da nije neka prevara. Jedina iskrena je ona mala plava što ima oglas i u burzi, ona mi je ok ali ne stignem sad do nje jer radi do 21
Imaš je u Burzi. Mislim da ti je naslov oglasa mala plava i obično ima dvije slike. Danas ti više ne radi ali sutra popodne ćeš je dobiti bez problema, meni je mala skroz okKoja je ta mala plava? Imas kontakt?
Bas gledam pa ne mogu nac malu plavu ... Kolika je tarifa kod nje? Ako uspijes nac oglas posalji linkImaš je u Burzi. Mislim da ti je naslov oglasa mala plava i obično ima dvije slike. Danas ti više ne radi ali sutra popodne ćeš je dobiti bez problema, meni je mala skroz ok
Imaš je pod avanture na šestoj stranici slatka i mazna plavušaBas gledam pa ne mogu nac malu plavu ... Kolika je tarifa kod nje? Ako uspijes nac oglas posalji link
Jel se moze sa njom dogovoriti da dode i kod tebe? Jesi je pitaoImaš je u Burzi. Mislim da ti je naslov oglasa mala plava i obično ima dvije slike. Danas ti više ne radi ali sutra popodne ćeš je dobiti bez problema, meni je mala skroz ok
Nisam pitao.Jel se moze sa njom dogovoriti da dode i kod tebe? Jesi je pitao
Kakva je u faci , koliko ima god. otprilike, dali salje slike na upit.Imaš je pod avanture na šestoj stranici slatka i mazna plavuša
Prosječna cura, niska rastom i u facu prosječna kao i ostatak izgleda. Slike dali šalje to ne znam a to što si se ti opekao tako su se svi opekli, pa valjda ti je dosta što ti ka kažem da je okKakva je u faci , koliko ima god. otprilike, dali salje slike na upit.
Pitam jer sam se jednom opekao tako, bila druga osoba na vratima
Nemogu vjerovati da ne kužiš da je to sve ista osoba, ona bar ne skriva ništa.Ajde da riješimo dilemu o kome se radi (Mazna plavuša / Mala plava / Amy):
Misliš li početi raditi iza 22h?Ajde da riješimo dilemu o kome se radi (Mazna plavuša / Mala plava / Amy):
Decki ne znam sta ste tako zapeli za te stare babe a bilo je vec par puta o tome
Pa niste valjda na to spali uf
Starija, nije neka ljepotica, uziva u sexu. Uredna, guza uvijek pripremljena za analSena sa zameta kako izgleda i kakva je za jebat??
sta jos radi ona?Starija, nije neka ljepotica, uziva u sexu. Uredna, guza uvijek pripremljena za anal
Je al valjda ne radi vise ..nema ni oglasa a pol oglasa niko da se javiStarija, nije neka ljepotica, uziva u sexu. Uredna, guza uvijek pripremljena za anal
Nema je u Ri jos oko dva mjesecaJe al valjda ne radi vise ..nema ni oglasa a pol oglasa niko da se javi
Ce dolaziti u ri?Nema je u Ri jos oko dva mjeseca
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|