Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova sa slike. Radi masaze ali i sve ostalo se moze dogovorit. Meni je od nekud jako poznata od prije al ne mogu se sjetit od kuda vjerovatno iz akapulka il tako neke lokalne štale gdje su je svi jebaliNe znam.koja je ta
Ne znam koja ne ta imas broj
Moze broj frend u privatOva sa slike. Radi masaze ali i sve ostalo se moze dogovorit. Meni je od nekud jako poznata od prije al ne mogu se sjetit od kuda vjerovatno iz akapulka il tako neke lokalne štale gdje su je svi jebali
Di je neki oglas njezin?Ova sa slike. Radi masaze ali i sve ostalo se moze dogovorit. Meni je od nekud jako poznata od prije al ne mogu se sjetit od kuda vjerovatno iz akapulka il tako neke lokalne štale gdje su je svi jebali
Lud je onaj tko njoj plaća. Prije bi ona meni morala platiti. xdMoze broj frend u privat
Može i meni broj?Ova sa slike. Radi masaze ali i sve ostalo se moze dogovorit. Meni je od nekud jako poznata od prije al ne mogu se sjetit od kuda vjerovatno iz akapulka il tako neke lokalne štale gdje su je svi jebali
Konobarila je u dosta kafica po Ri i okolici.ja je znam bar 10 god i nisam cuo da pruza takve uslugeOva sa slike. Radi masaze ali i sve ostalo se moze dogovorit. Meni je od nekud jako poznata od prije al ne mogu se sjetit od kuda vjerovatno iz akapulka il tako neke lokalne štale gdje su je svi jebali
nemojte stavljati slike od cura na forum ako niste sigurni da nudi usluge nemojte biti neozbiljniKonobarila je u dosta kafica po Ri i okolici.ja je znam bar 10 god i nisam cuo da pruza takve usluge
Potpisujem. Slobodno stavite onda vlastitu fotku i podatke.nemojte stavljati slike od cura na forum ako niste sigurni da nudi usluge nemojte biti neozbiljni
Mozes i meni poslati neke kontakte i inbox hvalaImam i ja privatne kontakte ali nije za forum pa neću to ovdje ni iznositi.
Možeš i meni poslati kontakte u privat.Imam i ja privatne kontakte ali nije za forum pa neću to ovdje ni iznositi.
Jebao sam ju.. Pred 2 god.. Ono..faca nije nesto.. Dupe i sise top.. Pusenje lose.. Upoznali se na badoo.. Karali nekoliko puta i onda me zicala pare za benzin, parfeme, bon za mobitel.. Pa sam ju sterao di joj je mjesto..Ova sa slike. Radi masaze ali i sve ostalo se moze dogovorit. Meni je od nekud jako poznata od prije al ne mogu se sjetit od kuda vjerovatno iz akapulka il tako neke lokalne štale gdje su je svi jebali
Oglas za sobu? Gdje je taj oglas?Jel zna netko kako doci do ove Anđeo Ri,Deny dy,Samanta Ri,lepa005? Na svim profilima izgleda ista osoba. Na ovaj oglas za sobu se cini kao da ne radi tako nesto. Dali se dogovoris ista sa njom preko poruka ili kad dodjes tamo? Ili nesto drugo normalno u Rijeci? Listam 2 sata kroz forum i nisam nista konkretno nasao
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|