Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila kod mene.. Bezveze, sise ok, Al meni nije napeta ni malo bila. A dosadna u pm. Tako da je trajalo kratko.. Jbg
Kakva je zgodna ili anal isto radi ili samo klasiku
A prodaj pa javi. Meni osobno bezveze bilo jako. Jbg..Kakva je zgodna ili anal isto radi ili samo klasiku
Decki ne znam sta ste tako zapeli za te stare babe a bilo je vec par puta o tomeSena sa zameta kako izgleda i kakva je za jebat??
CigankaEvo nešto novo u Ri, jel netko provao, zvao i htio sam se dogovoriti za vikend, ali prekinula. 100 za pol sata u našem prostoru
Meni je popusila nakon masaze. Vise od toga nije htjela za prvi putJel ko karao Senku Ban??? Maserku istetoviranu...
Jesi bio kod nje?Ciganka
Kontakt do nje preko fabeook-a ili?Meni je popusila nakon masaze. Vise od toga nije htjela za prvi putsve fine neke
![]()
Dobre sise i pusenje dobro meni je u autuCiganka
Lazes...radi samo rucniMeni je popusila nakon masaze. Vise od toga nije htjela za prvi putsve fine neke
![]()
Pa 55god ako dobro izgledaDecki ne znam sta ste tako zapeli za te stare babe a bilo je vec par puta o tome
Pa niste valjda na to spali uf![]()
Pa ja bio znamNormalno da laze, zena radi samo masaze sa rucnim
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |