Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kako tebe nije sramota pisat informaciju za koju znaš da nije točna? koja Luna? kakvi odabrani? kad si ti bio u kontaktu s Lunom o kojoj pričaš? Gdje piše da se zove Luna? Na temelju mene s foruma zaključio si da bi to mogla biti ja. Ja sam u Zagrebu već mj dana, ne širi dezinformacije i ne pametuj po forumu. sretnoEvo nam Lune u Puli..samo za odabrane![]()
uz sve to, on u rubrici za Rijeku ide pisat evo nam Lune u Puli!! Pa jbt,ovaj forum je šašav al bome ima ok ekipe,al ovo,ovo je dokaz da nemaš život i da ti nisu svi doma. džabe mu žena i familija.Eto sad si dobio svoje
Tko si ti?tko se tebi obraca?jbt..ti stvarno nisi svoja..mogla bi sa onom Anom ruku pod ruku pa malo na Raba kako tebe nije sramota pisat informaciju za koju znaš da nije točna? koja Luna? kakvi odabrani? kad si ti bio u kontaktu s Lunom o kojoj pričaš? Gdje piše da se zove Luna? Na temelju mene s foruma zaključio si da bi to mogla biti ja. Ja sam u Zagrebu već mj dana, ne širi dezinformacije i ne pametuj po forumu. sretno
i kad dođe vrijeme onda se ovako izvlačiš i praviš budala. Ajde molim te,znaš ti dobro tko sam ja i šta si prije pisao,sve se može lako nać.Tko si ti?tko se tebi obraca?jbt..ti stvarno nisi svoja..mogla bi sa onom Anom ruku pod ruku pa malo na Rab
koji kraljMene samo zanima, jel ta Luna ima ožiljak od operacije slijepog crijeva ? to mi je fetish.
Potrazi pomoc..i kad dođe vrijeme onda se ovako izvlačiš i praviš budala. Ajde molim te,znaš ti dobro tko sam ja i šta si prije pisao,sve se može lako nać.
Nego kome se obraćaš, o kojoj Luni bauljaš kad ne znaš ni tko je cura na oglasu.
Mislio sam na EGECijeli GFE Rijeka na istoj adresi![]()
Prvo mi rekla jednu adresu, pa posle Jelačicev trg.
Javi se u ppZna netko za dobru masazu u Ri?
Stvarno godine nisu bitne, ak ce popusit jos,super.
pa jesi li otisao? ili je to bilo dovoljno da se predomislis?Prvo mi rekla jednu adresu, pa posle Jelačicev trg.
Dovoljno da ne odem.pa jesi li otisao? ili je to bilo dovoljno da se predomislis?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|