Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj prestani svaki tjedan sjebat topic i flow razgovora sa tvojom ego tripanjem. Ne moras se odazvat svaki put kad te neki drkadjija spomenei kad dođe vrijeme onda se ovako izvlačiš i praviš budala. Ajde molim te,znaš ti dobro tko sam ja i šta si prije pisao,sve se može lako nać.
Nego kome se obraćaš, o kojoj Luni bauljaš kad ne znaš ni tko je cura na oglasu.
Idi pa vidi. Izgledaju dobro. Ne bi trebalo biti loše.Ukrajinke, Lolita, Diana
je li probao ko?
Ne bih znao reć.Svaka čast na recenziji. Je li povezana s ovim drugim ukrajinkama i u gradu ako znaš?
Bas sam ovo primjetio danas, nema sanse da je to istina, to su vjerojatno lazni profili iza kojih stoji jedna cura, samo je pitanje koja...Mislio sam na EGE
Kod istocnih je to uvijek opcija, kod latina puno manje vjerojatno...Bas sam ovo primjetio danas, nema sanse da je to istina, to su vjerojatno lazni profili iza kojih stoji jedna cura, samo je pitanje koja...
Yara link?Bio neki dan i slažem se!
Daleko od toga da je neki top komad i vide joj se godine, ali ukupan dojam je i meni bio top, vrijedi svakog centa s obzirom na ponudu koja je inače u Rijeci i načina na koji odradi posao. Tko voli GFE, pun pogodak. Anita mi je ipak za moj pojam malo prestara.
Ja osobno vjerojatno ne bih ponovio jer volim da je uvijek nešto novo i od njih 10 u pravilu sa 9 bude prvi i zadnji put. Btw, najebao sam se od top klase do svakakvih gabora po svim dijelovima svijeta u životu, čak sam i Evu Gugić odradio tako da stvarno imam jeben želudac i svakakve fetishe, ali stvarno ne znam kako možete jebat ovu Anu što tu piše po forumu. Znam da je inače u Rijeci ponuda u kurcu ali jebote skokneš do Italije, barem je nama to blizu, i poštediš se noćnih mora. Cura ima ozbiljnih psihičkih problema, to se vidi iz aviona, čak i da liči na nešto i da je džabe, izbjegavao bih je u širokom luku.
Btw, ima neka dobra ciganka u Rijeci da nije neki zajeb s bonovima i sličnim pizdarijama? Po mogućnosti s većim prirodnim cicama, može bit i deblja?
And anitta? ThanksYara link?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|