RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Pozdrav, preporuka Rijeka , Istra za neku sa večim sisama i pouzdanu :)

Kad tražiš preporuku možda ne bi bilo loše definirat malo više stvari. Jesu li ti samo velike sise dovoljne i što podrazumijevaš pod većim sisama, mogu li biti i silikoni ili samo prirodno? Meni recimo ako mi je takav dan da su mi sise prioritet mogu i neku debelu od 50+ godina. S druge strane nemam baš svaki dan želudac za svakakve pizdarije. Preporuke je općenito nezahvalno davat jer nešto što je meni dobro ne mora nužno biti i tebi kao i obrnuto. U Rijeci i Istri nema baš neke pretjerane ponude i ono što valja je uglavnom samo u prolazu ili nije klasična kurva koju ćeš nazvat i pojebat za 100-200 bodova. Meni je recimo i higijena vrlo bitna stavka, volim čisto, uredno i mirišljavo. Osnovni uvjet su mi psihički stabilne osobe i rađe ću platit više i uživat nego da razmišljam hoće li mi napraviti neki problem koji mi ne treba. Meni ne mora biti top model ako ima ono nešto, inače su mi se top modeli u većini slučajeva pokazale kao najgore opcije jer te odrade kao da si na traci s obzirom da ima još 100 takvih kao što si ti koji čekaju u redu. Opet s druge strane ja preferiram GFE, dok netko drugi o tome niti ne razmišlja jer kako jedan moj frend kaže, kako možeš ljubit kurvu kad znaš da joj je možda 10 minuta prije tebe netko svršio u usta i nabijao joj kitu koju možda nije oprao 3 dana. Ukusi su različiti pa je bolje navest što ti je još bitno osim sisa.
 
Sta mislite o par cura koje su bile aktivne na telegramu, ne kazem da rade za novce, bio sam na kavi sa dvije i nista vise. Imate li vi kakvo iskustvo?
 
I ja sam sad probao taj Nerby People i naslo mi neke ruskinje koje ti daju link za neku “stranicu za upoznavanje”
Uglavnom nista
Znaci Rijeka do daljnjeg nista
Tuzno
Nista to link, nista strankinje, ima naših. Ali nisu stalno online, sacekaj petak, subota veče, pojaviće se. Mada zavisi u koji si dio grada. Meni na pećinama uvijek ima par njih, pošalji poruku možda bude i neka kava.

Ja sam na ljeto išao, ali samo kava i ništa više.
 
Sad sam zvao iz burze broj

Dama traži muškarca za intimno druženje.
092 1912 811
Da je u okolici Matulja
Ima tko kakvu info?
Pola sata 400
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh