Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super, ako ih uspiju popraviti trebala bi dignuti cijenu, barem 2000kn za sat vremena, počneš prakticirati elitnu prostituciju.zube popravljam
tako da neće više to bit im problem
pogledaj recenziju od ranijeJesi bio? Može kratka recenzija? Jel sama u stanu? GFE?
Pozdrav, preporuka Rijeka , Istra za neku sa večim sisama i pouzdanu
sta rec na ovo nego upozorit ljude na forumu a pisalo se i o hiv-u
Ja sam zainteresiran. Cura se cini top u svakom smislu riječi. Inteligentna(meni uvijek plus zbog lakse komunikacije),lijepa i nadam se dostupna. Ako tko ima kakve informacije slobodno me obavijestite.javi se slobodno, ako ti se isplati
Imaš pravo, trenutno sam u promjeni spola i stavila sam silikone, oćeš snimit video samnom vidim da ti je to hobi? s tranny
Na kojem telegramu ? Imas link ?Sta mislite o par cura koje su bile aktivne na telegramu, ne kazem da rade za novce, bio sam na kavi sa dvije i nista vise. Imate li vi kakvo iskustvo?
I ja sam sad probao taj Nerby People i naslo mi neke ruskinje koje ti daju link za neku “stranicu za upoznavanje”Generalno kad aktiviram People Nearby, bude par zena, na ljeto sam bio na kavi.
Nista to link, nista strankinje, ima naših. Ali nisu stalno online, sacekaj petak, subota veče, pojaviće se. Mada zavisi u koji si dio grada. Meni na pećinama uvijek ima par njih, pošalji poruku možda bude i neka kava.I ja sam sad probao taj Nerby People i naslo mi neke ruskinje koje ti daju link za neku “stranicu za upoznavanje”
Uglavnom nista
Znaci Rijeka do daljnjeg nista
Tuzno
bježi od toga, nije normalna.Sad sam zvao iz burze broj
Dama traži muškarca za intimno druženje.
092 1912 811
Da je u okolici Matulja
Ima tko kakvu info?
Pola sata 400
Zasto?bježi od toga, nije normalna.
Iskustvo, grozno ...Sad sam zvao iz burze broj
Dama traži muškarca za intimno druženje.
092 1912 811
Da je u okolici Matulja
Ima tko kakvu info?
Pola sata 400
Bilo je nekih recenzija prije ali tko će ga znat jel to ista osoba s obzirom da ni lokacija ni broj nisu više isti, svakako javi ako budeš išao, mene isto zanima!Je neko bio kod ciganke kod Rijeckog rodilista? 28g 168 grudi 4 je oglas.. moze kakva recenzija isao bih..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|