D
Deleted member 5133
Guest
i ono neznate me da možete pisat o meni kako pobjegla iz obitelji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ono neznate me da možete pisat o meni kako pobjegla iz obitelji
InfoSe ljubi?
Moze kontaktPušenje i špricanje po sisurinama 200. Sex 300 jedno svrsavanje. Meni ok.
Moze brojCura oko 25+ malo jača cice 4
Masaža i pušenje bez zaštite 400 bez svršavanje u usta solidno pušenje cura se dosta trudi meni je to bilo ok ali svatko ima svoje karijere
Prostor na kantridi
Moze broj jel nema oglasaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Top cura, bio danas moja preporuka
Zasto neodgovarate na meilOd 15.08 u Rijeci ce biti otvoren novi salon za razne masaze sa razlicitim zavrsetcima.. Vrlo atraktivne cure ce raditi. Ako se zelite prednaruciti javite se na gmail studiomasaza07@gmail.com nista se ne placa unaprijed! Za slike i informacije te narucivanje javite se
Lp
Koliko ima godina, kako izgledaOna nema WApp. Imas li mail ili nesto. Nebih htio zvati sa svog broja
dmilanrijeka@gmail.comKoliko ima godina, kako izgleda
pa hvala ti mogao si ti doč i probat meEto, zato se ne daje curama da komentiraju na recenzije.
Jer jebiga, negativna recenzija boli i nece svaka osoba uzeti kritiku kao znak da pozitivno djeluje na tu kritiku.
A sad ti ocito ne razumijes sto znaci kad se odlucis biti u usluznoj tjelatnosti. Kada netko nije zadovoljan sa uslugom koju si mu "usluzila", on ima svako pravo izraziti to misljenje i upozoriti druge na kvalitetu usluge koju mogu ocekivati. On NIKADA nije duzan probati opet tvoju uslugu, cisto da vidi dali se sama usluga popravila.
Moj savjet, jedini nacin da osporis njegovu recenziju je da se sutra pojavi netko sa pozitivnom recenzijom. Tvoji neuroticni komentari, plakanje i ostala pasivna agresija ti cini vise stete.
Ne treba, hvala.pa hvala ti mogao si ti doč i probat me
a ne tako pisat
ponavaljam nema smisla se natezat sa vama
ja imam stalne
imam zaljubljenje klijente hehe lp
hahah okeNe treba, hvala.
Ja idem po onoj staroj "never put your dick in to crazy".
Da mi vidit budale koje se zaljube u takve ko tipa hvala ti mogao si ti doč i probat me
a ne tako pisat
ponavaljam nema smisla se natezat sa vama
ja imam stalne
imam zaljubljenje klijente hehe lp
haha a tko bi tebeDa mi vidit budale koje se zaljube u takve ko ti
Ako ti je netko dao pare da te hebe ti nisi top već si prostitutka - evo za početak da te razuvjerimhaha a tko bi tebe
ja sam top
a šta si ti koji visiš na ovom forumu i posjećuješ prostitutke? ili samo tu masturbiraš na tekst? ili si samo ovdje radi analitike ?Ako ti je netko dao pare da te hebe ti nisi top već si prostitutka - evo za početak da te razuvjerim
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|