Macalaxius
New member
Kakva je ta?Pozdrav, ima netko kontakt te starije iz marcelja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je ta?Pozdrav, ima netko kontakt te starije iz marcelja?
Ja sam ju probao trznuti 2-3 puta ali nije rekla nikad ne nego trenutno da ne radiZna netko dali antea radi jos uvijek?
Tko je AnteaJa sam ju probao trznuti 2-3 puta ali nije rekla nikad ne nego trenutno da ne radi
Nikad ne radi ako ima sponzora i para, ali kad nestane para i sponzora eto je u raduJa sam ju probao trznuti 2-3 puta ali nije rekla nikad ne nego trenutno da ne radi
Nema....Društvo dali znate ako postoji koja cura ili starija gospođa za druženje u Rabu
Hvala
Bio sam ja sa Carol koja je trenutno u Rijeci! Ako voliš mlade, sitne cure sa perfektnim oblinama(za mene taman) onda nečeš požaliti! Kad sam je vidija, reakcija je bila WOW!!Jel bio tko kod ove Carol sa ege?cini se napeta..
svi imaju iskustvaPoz..jel imao netko iskustva sa ovom sexy plavusom
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Pozitivno ili negativno hahahahasvi imaju iskustva
Ma bjezi od toga..ne zna se ni jebat ni pusit..ta da idem kod nje 2 put bi meni trebala platit..i to masnoPozitivno ili negativno hahahaha
Znaci dobra..ne pozuruje i te fore?jel jos na belvederu..bio se dogovorio jedan dan sa njom pa mi rekla adresu i sve..al me zena sjebala..Bio sam ja sa Carol koja je trenutno u Rijeci! Ako voliš mlade, sitne cure sa perfektnim oblinama(za mene taman) onda nečeš požaliti! Kad sam je vidija, reakcija je bila WOW!!
Jel bar dobro izgleda...i jel ima svoj prostor ili?Ma bjezi od toga..ne zna se ni jebat ni pusit..ta da idem kod nje 2 put bi meni trebala platit..i to masno
Meni ne izgleda nikako..u faci..ko da je pobjegla iz obitelji Adams..prostor iznajmljuje..bila u gradu kad sam ja bio pred godinu dana..stancic o.kJel bar dobro izgleda...i jel ima svoj prostor ili?
Bio sam ja sa Carol koja je trenutno u Rijeci! Ako voliš mlade, sitne cure sa perfektnim oblinama(za mene taman) onda nečeš požaliti! Kad sam je vidija, reakcija je bila WOW!!
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|