Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav...Koji uzas. Trebat cu riskirati sa babuskarama sa burze.
Ne..nazalost..grad bez lakih picki..bar da ima koja dobra i za platit..al nisPozdrav...
Imali kakva preporuka za Rijeku ?
Dolazim na dva dana pa tražim nešto...Ne..nazalost..grad bez lakih picki..bar da ima koja dobra i za platit..al nis
Ja bi ti savjetovao da pare potrosis na dobru hranu..toga imaDolazim na dva dana pa tražim nešto...
Ha ha ha dobar savjet....Ja bi ti savjetovao da pare potrosis na dobru hranu..toga ima
Burza oglasnik..samo pazi ima par romkinja..a i ono..iskreno ja se na 90 posto oglasa javio i nasao..i okrenuo na vratima..uglavnom.javi ako si imao sreceHa ha ha dobar savjet....
Ipak cu potražit nešto na Butiga oglasniku...
Može u pp kontakt od tih 10% na koje se nisi okrenuoBurza oglasnik..samo pazi ima par romkinja..a i ono..iskreno ja se na 90 posto oglasa javio i nasao..i okrenuo na vratima..uglavnom.javi ako si imao srece
Eto Dino ti napisao ispod..australka..dobra je..neces kod nijedne sa burze bolje proc..a ni jeftinije..a cura solidna..Može u pp kontakt od tih 10% na koje se nisi okrenuo
Mnoge se ševe za lovu (poglavito studentice) ali to ide preko privatnih preporuka. Nemojte me pitat jer ih nemam ali znam da to tako ide. Rijeka je ipak mali grad i veliki je rizik da se otkrije da se neka bavi kurvanjem ili srodnim aktivnostima. To se događa suptilnije ali je neistina da se ženske u Ri ne krešu za lovu.Ne..nazalost..grad bez lakih picki..bar da ima koja dobra i za platit..al nis
Hvala majstore! Nisam naso njezin profil na EGE, mislio sam da je utekla.+31 6 87555517 evo kontak od debie cura iz australije još uvijek je u rijeci, cjena više nego povoljna 600kn 30 minuta, predobro iskustvo netrebate tražiti dalje definitivno, kontaktirajte je na watsup sad se preselila kod željezničkog kolodvora je, komunikativna, nasmijana, puši bez gumice i gleda u oči a sex naravno sa gumicom, ja oduševljen. lagani kontakt nema odugovlačenja jer sama kontaktira nema pimpa koliko sam skužio ma sve 5 eto, od svih probanih tu u rijeci koje su bile ili jesu ova cura je kraljica
Nitko nije rekao da se ne jebu za lovu..samo mi pacenici ne znamo takve..nit imam priliku a ni godine se kretat u takvom drustvu..pored obaveza sa poslom i zenom i d..Mnoge se ševe za lovu (poglavito studentice) ali to ide preko privatnih preporuka. Nemojte me pitat jer ih nemam ali znam da to tako ide. Rijeka je ipak mali grad i veliki je rizik da se otkrije da se neka bavi kurvanjem ili srodnim aktivnostima. To se događa suptilnije ali je neistina da se ženske u Ri ne krešu za lovu.
Hvala majstore! Nisam naso njezin profil na EGE, mislio sam da je utekla.
Istina,i ja bio al odustao jer cura djeluje preobicno čak bi rekao da se drogira i zapela u hr. higijena nikakva nit djeluje profesionalno. Bila je tamo oko zime jedna mlada cura,luksuzan apartman imaš ručnike lako se dogovoriš, simpatična,uredna njegovana, higijena top ali teško ju je naci i doći do nje,čak i neke strankinje se mogu sakrit. imam njezin mail i pitao sam dal planira opet do Rijeke rekla je da će stavit oglas ovih dana. Jest da traži vise al bar sam siguran da sam na miru, ovo sve iz ovih oglasa i ove obične štrace nema vise smisla. tako da,čekam to!Djabe ti, upravo pakira kofere za Split, i odlazi u 11h, ja sad bio dole, ali po meni nemas sta zaliti... O ukusima se ne raspravlja pa cu napisati moj dojam, vjerujem kad kazem da mi zao 600kn da je sve jasno...
Zadnja Ukrainka (Tara) kod koje sam bio prije nje je za nju top topova...
Izgled meni osobno 4/10
Higijena 0/10
Prostor 3/10
Da obrazlozim, stan cumez u Blaza Polica, kraj kreveta cijelo vrijeme sjedi pas koji te gleda, ona po izgledu obicna da ne moze biti obicnija, u gradu se nebi okrenuo za njom, i ono najgore sta je za mene odmah kraj je kad se stavila u doggy kad me zapahnuo smrad iz cmara momentalno sam se zgadio sam sebi sta si to radim
To ti se zove prdacDjabe ti, upravo pakira kofere za Split, i odlazi u 11h, ja sad bio dole, ali po meni nemas sta zaliti... O ukusima se ne raspravlja pa cu napisati moj dojam, vjerujem kad kazem da mi zao 600kn da je sve jasno...
Zadnja Ukrainka (Tara) kod koje sam bio prije nje je za nju top topova...
Izgled meni osobno 4/10
Higijena 0/10
Prostor 3/10
Da obrazlozim, stan cumez u Blaza Polica, kraj kreveta cijelo vrijeme sjedi pas koji te gleda, ona po izgledu obicna da ne moze biti obicnija, u gradu se nebi okrenuo za njom, i ono najgore sta je za mene odmah kraj je kad se stavila u doggy kad me zapahnuo smrad iz cmara momentalno sam se zgadio sam sebi sta si to radim
Jedna malo jača ganka se dobro kara.Burza oglasnik..samo pazi ima par romkinja..a i ono..iskreno ja se na 90 posto oglasa javio i nasao..i okrenuo na vratima..uglavnom.javi ako si imao srece
Može neki kontakt?Jedna malo jača ganka se dobro kara.
Bio sam kod nje dok je bila kod tržnice dole, sama u stanu dog sex za 400 kn
Pusi bez, sex sa, ima velike sise
Može broj mobaMože neki kontakt?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|