Dap trazi preko uplatniceTo su ti sve bonaši nemoj biti naivan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dap trazi preko uplatniceTo su ti sve bonaši nemoj biti naivan.
Moze I meni brojBadoo alex 42 nasa preporuka vecera i dogovor nije skupa...
Tko nije nije pitao nije ni dobio..ako kužis..sretno i dobro ju kresni ako idešJel ko kresnuo Senku Ban???
Ja sam se bio dopisivao sa senkom nije htjela ni cut za nista vise od masaze. Jel na sex pristane kad dodes vec kod nje pa ju pitas za to ili?Tko nije nije pitao nije ni dobio..ako kužis..sretno i dobro ju kresni ako ideš
Kaze 800 kuna sat I u autu njezinomMisljenje?
Jesi iso?
Je romkinja od nekih 40godina
Bio neko? Čini mi se romkinja..
BonLorena
Bok ja sam Lorena i tražim nekog za druženje. Javljajte se na whats app na broj 0977280317www.oglasnik.hr
Jel ima koje iskustvo ?
A jel ruzna?Je romkinja od nekih 40godina
Imas li broj od senkeJa sam se bio dopisivao sa senkom nije htjela ni cut za nista vise od masaze. Jel na sex pristane kad dodes vec kod nje pa ju pitas za to ili?
Ma mislim da ih ima tj cuo sam da ih ima al nazalost to je za odabranu bogatiju klijentelu i na preporuku. Tako da steta sta nema domace al bar ostaje taj EGEŽalosno da u Rijeci nema ništa mlađe i zgodno , radije bih njima platio za povremeno druženje nego ovima sa EGE. Postoje oglasi na PO ali sve što izgleda dobro su bonaši jer očito ima naivaca koji stvarno misle da će jebavati ako kupe bon.
pa pročitaj malo forum imaš 100 postova o njojJel zna netko nešto realno o Senki neku recenziju informaciju bilo šta
Pa ako ovima sa EGE plaćamo po 200-300 eura ne mislim našima davati kikiriki ako nešto vrijedi.Ma mislim da ih ima tj cuo sam da ih ima al nazalost to je za odabranu bogatiju klijentelu i na preporuku. Tako da steta sta nema domace al bar ostaje taj EGE
Ima ali sve bezveze. Nigde realne recenzijepa pročitaj malo forum imaš 100 postova o njoj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|