Povratnik2
New member
Imam dobar osjećaj da danas kad pošaljem poruku da ću dobiti odgovor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klasa optimistImam dobar osjećaj da danas kad pošaljem poruku da ću dobiti odgovor
Baš jesam, ali ipak ništaKlasa optimist
Bit će prilike, bit ću idalje optimistNešto se RS primirila, i ako te može utješiti - nema je baš pri mobitelu
NijeDa li je ovo ta red sonja? https://www.instagram.com/_red__sonja_?igsh=MXFhb2NhZmlrbzdudA==
A je..mora se priznati..A tako je top iskistvo s njom!
Dragi ljudi dali itko moze pomoci kako doci do Red Sonjejoš ga nemaššš??? pa kako je to moguće:O
Gospođo Meduza, jel ga vi volite primiti s guza?još ga nemaššš??? pa kako je to moguće:O
tu ti nitko ne može pomoci, ja sam vise puta bio kod nje, i OK smo si, pa mi odgovori na svaku 10-tu poruku tak da ne dolazi u obzir da još fektam za tebe, sorryDragi ljudi dali itko moze pomoci kako doci do Red Sonje
Svaka cast resoectVidim da moram odvojiti malo vremena da se obratim svekolikom pučanstvu s par riječi
Naime, obzirom na broj poruka i poziva, nemoguće je odgovoriti svakome, a kamoli išta više. To je jednostavno van moje moći.
Ono što mogu je da kad stupim s nekim u kontakt budem korektna i konkretna, da poštujem dogovor i kad se družimo budem opuštena, spontana i da nam bude zabavno i lijepo. Veseli me kad odlazit s osmijehom na licu i hvala svima koji su prepoznali moj trud i vraćaju istom mjerom. Kao što znaju oni koji su probali, zeznut me možete samo jedanput...ja idem dalje. Sve kažem unaprijed i ako se to ne ispoštuje, ne objašnjavam i ne raspravljam, meni je moj mir neprocijenjiv. Odgojila sam svoju mladunčad, nemam namjeru više nikog odgajati. Dakle, ti budi ti, ja ću biti ja...pa kud puko da puko. A dobro je kad se puca
Ono što mogu...vjerujem da poznajem mušku seksualnost i zdravlje bolje od većine muškaraca i želim vam reći da je sve ok...sve je normalno..... povremeni problemi s erekcijom, i ako svršiš prvi put brzo pa možeš drugi put opušteno, i ako ne možeš svršiti drkajući, pušenjem, penetracijom...ako ti nekad treba više vremena i stimulacije, i normalno je da se libido mijenja...treba si samo dopustiti opustiti se i biti u trenutku. Kad je seks u pitanju, stvar je u osjećanju partnera, verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji i želji da ugodite i uživate u zajedničkom trenutku. Only love <3
Otkud tebi da Sonja putuje u Split???Sonja javite se kad budete u Splitu.
Stalna stara musterija.
Prije dolazila redovno i svojim vjernim musterijama(nama) slala poruke da je tu.Otkud tebi da Sonja putuje u Split???
Nazalost..Prije dolazila redovno i svojim vjernim musterijama(nama) slala poruke da je tu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|