Da ju vidim na wappu ne bi pitao za broj, uživo bih gledao što me zanima. Mislim ovdje, ugledao sam nešto što mi se sviđa pa sam poželio investirati..Mislis profilna na wappu ili gdjr
Moze koji info
Tnx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ju vidim na wappu ne bi pitao za broj, uživo bih gledao što me zanima. Mislim ovdje, ugledao sam nešto što mi se sviđa pa sam poželio investirati..Mislis profilna na wappu ili gdjr
Moze koji info
Tnx
Hvala ma komplimentu, došao mi novi outfit pa je pao malo fotošut inače, kad sam se već oglasila, reći ću... iako znam da to neće promijeniti činjenicu da oni koji razumiju razumiju, a koji ne razumiju, ni neće. Uglavnom, iako i inače nisam drive through nego fine wine and dine, imam i privatan život. Tako mi se eto prvo zaredala viroza i upala sinusa, pa sam krenula renovirati kupaonu... i to samo zato jer mi je stalo da se moji gosti kod mene osjećaju ugodno...da je sve čisto, skladno, da je atmosfera ležerna i ugodna, a sada se i kada sija Pusa svima poznatima i ponavljam, ako se ne javljam nije ništa osobno, ne ljutim se i nemam crnu listu. A onima kojima sam rekla ne, iskoristite to za rast i učenje da djela nose posljedice, a ja stojim iza svojih riječi i ne je ne. Idući tjedan se veselim nekim susretima ;*Da ju vidim na wappu ne bi pitao za broj, uživo bih gledao što me zanima. Mislim ovdje, ugledao sam nešto što mi se sviđa pa sam poželio investirati..
Hvala ma komplimentu, došao mi novi outfit pa je pao malo fotošut inače, kad sam se već oglasila, reći ću... iako znam da to neće promijeniti činjenicu da oni koji razumiju razumiju, a koji ne razumiju, ni neće. Uglavnom, iako i inače nisam drive through nego fine wine and dine, imam i privatan život. Tako mi se eto prvo zaredala viroza i upala sinusa, pa sam krenula renovirati kupaonu... i to samo zato jer mi je stalo da se moji gosti kod mene osjećaju ugodno...da je sve čisto, skladno, da je atmosfera ležerna i ugodna, a sada se i kada sija Pusa svima poznatima i ponavljam, ako se ne javljam nije ništa osobno, ne ljutim se i nemam crnu listu. A onima kojima sam rekla ne, iskoristite to za rast i učenje da djela nose posljedice, a ja stojim iza svojih riječi i ne je ne. Idući tjedan se veselim nekim susretima ;*
Oprostite na smetnji.Mogu li ukratko znati koju uslugu nudite i mogu li zene doci kod vas?I da, molim vas bez inboxa...ne mogu sve pratiti. Također, dovoljan je jedan način slanja poruke na broj koji imate
Radi rimjob al trebaš i ti voditi brigu o tome.Pozdrav Sonja,u travnju bih trebao u Zagreb,pa me zanima da li radis rimjob?
I ja sam to pomislio..vec sam mislio da si odustala jer se ne javljaš, vidimo se
Pa boli nju kita za bilo kojeg od nas. Nju zanima lova koju donesemo.I ja sam to pomislio..
Ali teska srca priznajem ..da dizem ruke i da se predajem..
I definitivno mi je vec glupo slati poruke na koje ..nakon toliko godina poznanstava ..nema odgovora
ahaaa u tome je stvar, sad mi je sve jasnijePa boli nju kita za bilo kojeg od nas. Nju zanima lova koju donesemo.
Da je drugačije nebi ona ni bila u tom biznisu vec bi nasla nekog i snjim djelila dobro i zlo.
Mozeze njih uzdizat u nebesa, ovakva, onakva... Ali to je biznis, plati pa hoblaj
Moram objasnit ovima što se zaljubljuju u kurveahaaa u tome je stvar, sad mi je sve jasnije
Vidis vidis..Moram objasnit ovima što se zaljubljuju u kurve
trebala bi nam objasniti kako se to radiRadi rimjob al trebaš i ti voditi brigu o tome.
Nije dovoljno samo se istusirati već se treba isprati iznutra.
Dal bi ti lizao šupak a da nije ispran....
Nemojte se igrati previse jer tako mozete ostetit unutarnje zivce,kupite klistir i lagano uvucete i lagani topli mlaz vode(ne nagli)i tako cete isprati.Ako redovito perete onda ne treba puno provodit vremena u cicsenju,eto nadam se da sam pomoglatrebala bi nam objasniti kako se to radi
jel dovoljno gurnuti ručku tuša u cupak i pustiti vruću vodu ili još treba gurati nutra-van?
Dobar dan Sonja, outfit je savršen pa me zanima mogu li ga vidjeti uzivo i druga stvar kako ste sa parovima (zenama). Nadam se da se vidimoI da, molim vas bez inboxa...ne mogu sve pratiti. Također, dovoljan je jedan način slanja poruke na broj koji imate
Tel: 064/677-677
|
|
|
|