Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se babe daju bez problema na toj plazi?Punta križ netko za izlet?
Odeš, vidiš, javiš (narodna)I brate ,ima li koga?
U subotu je bilo puno ljudiI brate ,ima li koga?
I?Bila zgodna crnkinja mlada
Nema i..
Ovaj vikend idemo u Rovinj pa svakako dolazimo barem jedan dan na plažuSredina i kraj 7og mjeseca smo tu, pa ako ima neki par da ode sa nama , čisto da vidimo konačno tu famu oko ove plaže Ne treba se nužno ništa između nas desiti, ali sve po feelingu. Možemo se i za kasnije dogovoriti možda, ako nam plaža ne leži
Mi smo mlađi par, dobro izgledamo, a imamo i iskustva sa swing klubovima. Bilo bi super da pričate Engleski
A jbt ..kako mu se daTo neki idiot spama forum sa nekim fake linkovima
A nema pametnijeg posla...im ajoš neki forum sličan di je admin aktivan jer tu je katastrofa postaloA jbt ..kako mu se da
Ima al tamo ne znas ko je bolesnijiA nema pametnijeg posla...im ajoš neki forum sličan di je admin aktivan jer tu je katastrofa postalo
Ajde javite, baš me zanima neko friško iskustvo sa parovima. Mi ćemo, vjerojatno sa još jednim parom, u sedmom mjesecu sigurno tamo, da vidimo situacijuOvaj vikend idemo u Rovinj pa svakako dolazimo barem jedan dan na plažu
Dogovoreno. No nemamo baš velika očekivanja. Planiramo otići i do JAE1 kluba, kad smo već tamoAjde javite, baš me zanima neko friško iskustvo sa parovima. Mi ćemo, vjerojatno sa još jednim parom, u sedmom mjesecu sigurno tamo, da vidimo situaciju
Veliki plus bi nam bio i upoznati neki normalan par, za druženje kasnije, mimo svih starih drkaroša.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|