Da,ja sam bio u subotu.Što je sa Anacondom ,radi li ?
Nešto parova ali već u 1.30 sve gotovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,ja sam bio u subotu.Što je sa Anacondom ,radi li ?
Ima dosta pojedinaca tamo?supruga i ja planiramo otici tamoDa,ja sam bio u subotu.
Nešto parova ali već u 1.30 sve gotovo.
Da ,ima poprilično ,ljepo se dogovoriti prije u baru uz neko piće pa izabrati sobu za akciju.Ima dosta pojedinaca tamo?supruga i ja planiramo otici tamo
Ako zelite pojedinca tamo javite seIma dosta pojedinaca tamo?supruga i ja planiramo otici tamo
Ima i sa muškima!Jel bude kada na punti kao na ostalim swingerskim plazama da zene legnu pa mozes da im svrsavas po sisama
To necu pokusavatIma i sa muškima!
Jucer slabo danas onako, u svakom slucaju lose, babe od 55-75, cim krene akcija njih 20 odma navali tako za preporuciti ne, plaza je postala teski ocaj!Danas na Punti neočekivan velik broj ljudi ha
Za ovo doba je OkJucer slabo danas onako, u svakom slucaju lose, babe od 55-75, cim krene akcija njih 20 odma navali tako za preporuciti ne, plaza je postala teski ocaj!
Da ja to ne kužim ko debili hodadaju po plazi natežu kiticu u ruci i čekaju da neki par počne se dirat i odma navale ispred njih znaci bolesnoJucer slabo danas onako, u svakom slucaju lose, babe od 55-75, cim krene akcija njih 20 odma navali tako za preporuciti ne, plaza je postala teski ocaj!
Kad bi išli?S frendicom bi malo do Istre. Ima puno ideja a vidjet ćemo i koliko hrabrosti. Voljeli bi naći par za swing ili dobro obdarenog solo igrača za threesome (možda i foursome)
Ići uopće na plažu ili direkt Anaconda? Intrigira ju i blowbang/gloryhole.
Molim bez zatrpavanja inboxa sad.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|