Sta ti znas mozda ko je ova riba cim se javljasSrđane, taman si nekoliko predrasuda o bosancima potvrdio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti znas mozda ko je ova riba cim se javljasSrđane, taman si nekoliko predrasuda o bosancima potvrdio
Upoznali smo se ona i ja prošle godine u Donjoj Slatini i zajedno jeli marelice i jagode.Sta ti znas mozda ko je ova riba cim se javljas
Haha koji si ti kraljUpoznali smo se ona i ja prošle godine u Donjoj Slatini i zajedno jeli marelice i jagode.
Po mogućnosti neka bude bon od SuperSporta prije susreta uživoSorry ne bi broj objavila, al možes na mail se javit..
sweet_dreamz007@hotmail.com
Srdjan ti je više igrač za HLPo mogućnosti neka bude bon od SuperSporta prije susreta uživo
Ko si ti kompa i sta ti znaci hlSrdjan ti je više igrač za HL
Ko si ti kompa i sta ti znaci hl
Sta se mi znamoSrdjan ti je više igrač za HL
Kompa javio sam se ovoj na mail nis mi nije odgovorila muljaža teska.Upoznali smo se ona i ja prošle godine u Donjoj Slatini i zajedno jeli marelice i jagode.
Nisam ne ljepo sam napiso to je laznjak nekimožda si promašio s pristupom pošto meni jest odgovorila
Kompa svacas ti sebe uopce sta si napiso pa postoji gumica, nisam jebo bez sta mislis ti da sam ja preneso bolest nekom daj saberi se malo i nemoj tako pisat, ti kao jebes fine gospodje sve su kurve i koje zna kakve bolesti imaju tako da bez komentara molim te nju je pojebalo brdo njih tako i sve ostale jer se jebu za lovu.Svaka čast svima ali ne bih volio jebati nakon Srđana bilo koju jer bez uvrede care moj ti nemaš kriterija odnosno ti jebeš sve šta ima rupu pa makar to bila i najveća,prljava alkoholna droljetina kao Daisy....Sorry samo moje mišljenje. Ovako samo možeš pobrati neke bolesti i proširiti ih okolo.
Tebe picka sjebala prvo za bon, drugi put si se sramotio lupao po zgradi, a tu meni drzis neka predavanja.Svaka čast svima ali ne bih volio jebati nakon Srđana bilo koju jer bez uvrede care moj ti nemaš kriterija odnosno ti jebeš sve šta ima rupu pa makar to bila i najveća,prljava alkoholna droljetina kao Daisy....Sorry samo moje mišljenje. Ovako samo možeš pobrati neke bolesti i proširiti ih okolo.
Ovo je laznjak i trola vas. Dace picke tebi i frendu bez problema al ostaviti broj e to je problem. I vama tu nista ne smrdi ?Sorry ne bi broj objavila, al možes na mail se javit..
sweet_dreamz007@hotmail.com
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|