Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bilo isto i žena ili samo muškarci?Jucer Punta krcata,to jos nisam vidio cesto smo tamo ja i supruga,znaci sex za sexom,fakat ludnica bila jucer
Ma svega pajdo fakat puno svega parova,zena,solo likova,bilo lezba ma svega,seksa nije nedostajalobilo isto i žena ili samo muškarci?
Bomba. pisal sam ti privat.Ma svega pajdo fakat puno svega parova,zena,solo likova,bilo lezba ma svega,seksa nije nedostajalo
Nimalo sa parkinga udjes na plazu,jednostavno fullPozdrav svima, zanima me jedna informacija, zbog povrede koju sam dobio padom sa motora, zanima me koliko je put “zahtjevan” prilazak samoj plazi? U skorije vrijeme bi trebao da odem istu posjetiti. Hvala
Možda se šališ da nema nikog,jučer i danas bio ,plaze prepuna preko dvjesto ljudi,uvijek u akciji 3-4 para,osobno sam bio u akciji sa dva para,također i u šumici uvijek bude akcije,neopisivo...Bezveze nema nikoga
U 7 sam ja bio sa zenom bilo prazno ali vec oko 9 krcatoSljedeci tjedan.Utorak ili srijeda dolazim sa deckom.
Zanima nas dali ima 7 u jutarnjim satima koga jer necemo biti dugo npr od 9 do 16.
Nema snimanjaI jos jedno pitanje
Smije li se snimati...mene naravno u akciji(bez lica ostalih).
Kakva su iskustva.
Prvi puta idemo pa neznamo pravila niti situaciju na terenu haha.
To sam i pretpostavila da ce tako biti,vecina drkarosi.Prošli tjedan dvije cure Ca 25-30 godina se odvojile popele se na one stijene ispod šumice i full akcija onda se pridružila dva frajera valjda poznanici ili dečki njihovi a onda su navalili oni kaj navlače kožicu na kurcu za 2 minuta njih dvadesetak se naguravalo oko njih ludnica
To je bilo u nedelju,ali bile su malo starije nisu bas bile u cvijetu mladosti,plavusa i crnka jel tako???Prošli tjedan dvije cure Ca 25-30 godina se odvojile popele se na one stijene ispod šumice i full akcija onda se pridružila dva frajera valjda poznanici ili dečki njihovi a onda su navalili oni kaj navlače kožicu na kurcu za 2 minuta njih dvadesetak se naguravalo oko njih ludnica
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|