Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas na kasunima u Splitu,ali nista posebno,nema ti tu akcije.Jel ima tako neka plaža u Zadarskoj ili Splitskoj županiji.Na ovoj sam bio i bilo je super ali 6 sati do tamo i 6 nazad za malo akcije mi je bez veze
Ako ima koga i meni bi trebao prijevoz isto bi platio za benzinPozdrav narode,da li ima ikoga iz Pule da ide ovih dana na Puntu Križ jer bih i ja htio ići ali mi treba prijevoz za tamo i nazad.Platio bih za benzin.
Da tako jeTo je bilo u nedelju,ali bile su malo starije nisu bas bile u cvijetu mladosti,plavusa i crnka jel tako???
Ali dobre su bile,plavusa se taj dan pojebala na plazi bar 4 puta,zena nezasitnaDa tako je
Pa to samo pitaš ako možeš ili pokažeš ali kako to ide? Da se želiš joinat nekome ili izjebati mu ženuAli dobre su bile,plavusa se taj dan pojebala na plazi bar 4 puta,zena nezasitna
Idem najvjerojatnije u petak iz VodnjanaAko ima koga i meni bi trebao prijevoz isto bi platio za benzin
Dođem do PuleIdem najvjerojatnije u petak iz Vodnjana
I ja sam zainteresiran... nisam još nikad probao.I ja planiram doci na tu plazu pa se mozemo dogovoriti za neku akciju
Može poruka u ppDoci cemo opet ovaj mjesec pa eto ako neki par ili pojedinci su zainteresirani mozemo se naci i upoznati tamo
Evo ja ću glumit lezbuMene osobno zanima,ima li lezba na tim plazama?
Treba njoj opet akcijeAli dobre su bile,plavusa se taj dan pojebala na plazi bar 4 puta,zena nezasitna
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|