mfs
Active member
Koliko znam, Lucija ne daje anal niti je ikad to bila opcija kod nje.Daje anal?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko znam, Lucija ne daje anal niti je ikad to bila opcija kod nje.Daje anal?
Nema analaDaje anal?
Nazovi i pitajJel radi i nedeljom?
Sve radi sa kabanicom?Profa je super bila i ostala, pogotovo za mlađe dečke. Prije je bila prava milf a sada je gilf. Jedna od rijetkih kod koje sam iso godinama a i dalje znam otići, trenutno je u centru grada. Odlična i pristupačna, popriča s tobom kavica pljugica ne gleda na sat te ne forsira.
Nema silikone a fotke su njene.Je li ovo na slikama tako izgleda ili ima silikone?
SuperNema silikone a fotke su njene.
Fine sise za mjesiti i ljubitiNema silikone a fotke su njene.
Je, ima dobru sisu i kantuFine sise za mjesiti i ljubiti
Fina obla mesnata željna brušenjaJe, ima dobru sisu i kantu
Kad volimo tako starije pohotne kokeLucija je već malo starija koka (55) i vidi se na njoj zub vremena ali još uvijek ok izgleda onako u haljinici i štiklama i jedina dobra stvar je maznuti je zguza. Veliki minus su joj godine i izostanak akcije u cijelom tretmanu pa bi i cijena trebala biti nešto niža....ali tko mene pita....najvjerojatnije ima krug stalnih klijenata koji su zadovoljni cijenom i uslugom.
Radi solo na rudesu jeda li radi i da li radi solo, ne javlja mi se pa pitam ovdje
hvalaRadi solo na rudesu je
PO pod nazivom 'sexy trenerica'ima li gdje njezin novi oglas ili tko kontakt, jer oglasa ne mogu naci a na brojeve njezine sto imam ne javlja se, a neki nisu ni aktivni
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|