To je radi ovog crnog gnoma oral sa gumicom, inace kad je sama ide normalno bezSad sam zvao, kaže pol sata 500, sve s gumicom, preveć
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je radi ovog crnog gnoma oral sa gumicom, inace kad je sama ide normalno bezSad sam zvao, kaže pol sata 500, sve s gumicom, preveć
Ajoj jebači! Kaj veli na telefonu i kaj dela u sobi su dva para cipela. Kaj taj gnom stoji pored vas i gleda kak se jebete???To je radi ovog crnog gnoma oral sa gumicom, inace kad je sama ide normalno bez
Ti si danas posebno pametan nestoAjoj jebači! Kaj veli na telefonu i kaj dela u sobi su dva para cipela. Kaj taj gnom stoji pored vas i gleda kak se jebete???
Otići, povući Luciju u sobu i dogovorit se s njom. I jebati nemojte zaboraviti.
Ja sam bio prije negdje mjesec dana kada je radila solo u Španskom. Platio sam 400 kn za pola sata druženja i bio sam zadovoljan uslugom. Nedostaci su oral s kondomom i to što nema ljubljenja. Tada se još oglašavala kao "Sexy trenerica". Nažalost, ubrzo nakon toga ponovno se spojila s onom koja radi blizu križanja Selske i Zagorske.Jel bio ko u zadnje vrijeme kod lucke
Nije nornalna dok valjala nesto trazila 300 kn sad kad je odron 500 kn)))Sad sam zvao, kaže pol sata 500, sve s gumicom, preveć
Poskupilo gorivo i strujaNije nornalna dok valjala nesto trazila 300 kn sad kad je odron 500 kn)))
Kaj opet počela solo?Profesorica Lucija, 0998350900, 400 kn / pola sata...Relax ! ! !
Sexy plavuša opustiće Vas i uljepšati Vam dan u ugodnoj atmosferi. Molim bez SMS-a i skrivenih brojeva.www.oglasnik.hr
Više puta sam ovdje napisao kako je ona, po meni, najbolji GILF u Zagrebu. Kako ponovno radi solo, napisati ću malo detaljniji osvrt. Plavuša, po mojoj procjeni nekih 53, 54, 55 godina. Mrvicu je punija, ali ni u snu debela, trbuh joj je ravan. Ono što su njene najveće prednosti su stvarno brutalno dupe, lijepa, glatka i njegovana koža te lijepe cice ( po mojoj procjeni broj 4 ). U faci je ok. Sve radi s kondomom, nema ljubljenja, ali zato možeš lizati. Isplati se posjetiti.
Prije je orla bio bez i to brutalanProfesorica Lucija, 0998350900, 400 kn / pola sata...Relax ! ! !
Sexy plavuša opustiće Vas i uljepšati Vam dan u ugodnoj atmosferi. Molim bez SMS-a i skrivenih brojeva.www.oglasnik.hr
Više puta sam ovdje napisao kako je ona, po meni, najbolji GILF u Zagrebu. Kako ponovno radi solo, napisati ću malo detaljniji osvrt. Plavuša, po mojoj procjeni nekih 53, 54, 55 godina. Mrvicu je punija, ali ni u snu debela, trbuh joj je ravan. Ono što su njene najveće prednosti su stvarno brutalno dupe, lijepa, glatka i njegovana koža te lijepe cice ( po mojoj procjeni broj 4 ). U faci je ok. Sve radi s kondomom, nema ljubljenja, ali zato možeš lizati. Isplati se posjetiti.
Pozdrav. U koje vrijeme najbolje zvat. Ne javlja se ujutro.Prije je orla bio bez i to brutalan
ZastoProfa je glupa ko kurac bolje ne zvat
Još je uvijekPrije je orla bio bez i to brutalan
Kad je zgodno da se je nazove. U koje vrijemesubotom i nedjeljom ne radi tako da znate
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|