Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde malo bolje pogledaj oglas prije nego lupiš još neku glupostMožda nije, možda se ona sa Selske spojila sa Šarmantnom damom ( netko je napisao da je na Selskoj ) ili s onom Popaj...
Ajme meni, a jesmo živčani...Ajde malo bolje pogledaj oglas prije nego lupiš još neku glupost
Nisam zivcan nego mi nisu jasni takvi ko tiAjme meni, a jesmo živčani...
Jel to znaći da obe idu za 800Da, iz ovog oglasa je sve jasno. Lucija se ponovno spojila s onom u blizini križanja Selske i Zagorske.Dvije tete !
U najboljim godinama, očekuju šarmantne, duhovite i sexy dečke. Bez SMS-a i skrivenih porukawww.oglasnik.hr
Ma ide to za 400 kn. Nisam bio, ali znam.Jel to znaći da obe idu za 800
Kakve su baš ofucane i stare ili300 kn sa oba dvije odma pri pozivu kaze!!!Bio al kad sam vidio kako ova crna izgleda ko nakarada,pobjegao sam doma!!!!Radije 300 kn ulozio na kladionicu!!!!!
Ova sa naočalama crna je koma!!!Bolje si ga doma izdrkaj!!!!Kakve su baš ofucane i stare ili
Dođeš,platiš i pojebes Luciju a ova neka se jebeja ne shvacam to, 300 za objea a Lucija trazila 400kn novima dok ova crna 300 kad je bila sama. Pa tko je lud tu?
Lucija da je imala normalnu cijenu ne bi se vracala ovoj, imala bi posla
To joj curaJadna ta lucija koja je jos najbolji babac na PO da se vrati ovom odornom babcu zivcanom u tu neurednu rupcagu puno bolestina.
Bas je tulava i jadna.Ček i dalje u selska-zagorska? Pa to je rupetina, sve zmazano, voda jedva curi, bojao sam se dotaknut nešto tamo... solo Lucija je bila u ok prostorima.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|