Gentleman990
Member
A jooj druze, pa kako samo na pusenje. Kad pocne da ga pusi posle toga moram da je tucam bar jos dva puta.Probacu onda da odem samo na pusenje, da vidim na sta to lici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jooj druze, pa kako samo na pusenje. Kad pocne da ga pusi posle toga moram da je tucam bar jos dva puta.Probacu onda da odem samo na pusenje, da vidim na sta to lici.
Nisam siguran da sam bas toliki kapacitet. Mislio sam samo probati to čuveno pusenje.A jooj druze, pa kako samo na pusenje. Kad pocne da ga pusi posle toga moram da je tucam bar jos dva puta.
Druze moras i tucanje da probas veruj miNisam siguran da sam bas toliki kapacitet. Mislio sam samo probati to čuveno pusenje.
Meni osobno pusenje i nije najsavrsenije ali sve ostalo topNisam siguran da sam bas toliki kapacitet. Mislio sam samo probati to čuveno pusenje.
Mozda i probam al sam osa kondomom ako hoce,a ko ne onda ništa.Druze moras i tucanje da probas veruj mi
Vidim da su ljudi hvalili pusenje ovde, pa reko ajde da vidim to cudo.Meni osobno pusenje i nije najsavrsenije ali sve ostalo top
Mozes kako hocesMozda i probam al sam osa kondomom ako hoce,a ko ne onda ništa.
U picku bez komdoma nemozeMozes kako hoces
Dobro je sto ne moze. S obzirom da je preko nje preslo mnogo ljudi, mozda cak i trocifren broj.U picku bez komdoma nemoze
Ako ne i cetvorocifren Ali i dalje zvoni kako se tucaDobro je sto ne moze. S obzirom da je preko nje preslo mnogo ljudi, mozda cak i trocifren broj.
Kako ne, kako ne... Mislim da Ivona vise ne radi, a Pohotna je po meni bolja od IvoneNe znam da li se sećate njene koleginice Nezasite Ivone, nekada su radile zajedno. Bukvalno si mogao raditi sta god ti padne na pamet.
Ivona je ona plava?Ne znam da li se sećate njene koleginice Nezasite Ivone, nekada su radile zajedno. Bukvalno si mogao raditi sta god ti padne na pamet.
Da, ima oko 50gIvona je ona plava?
Hej pozzz ljepoticec, javi se u dm ..Hvala bejbe bilo mi zadovoljstvo u svakom smislu kiss
Ako ti se ona javi u DM znači da si pravi Don Zuan.Hej pozzz ljepoticec, javi se u dm ..
Kratko i jasno: NE!Jel bi valjalo kod ove otići za prvi put? Nisam nikad ranije isao kod kurve, pa nisam bas upoznat kako to sve funkcionira. Treba mi neka koja zna da opusti.
Kako misliš preopteretiti? Jedino mi problem sto brzo svrsim, pa ne znam jel može ponovo posle pauzeKratko i jasno: NE!
Zašto? Zato jer će te ona "rastaviti" i preopteretiti kao poćetnika. Ćak je meni kao "iskusnim" djelom bilo malo previše, ali u kompletu sam se ipak jaako dobro zabavio.
Za prvi put ima cura koje su malo bolje (npr. Tina/siget, Marina DS ili Kiki/Daphne, Brazilke koje nisu trenutno tu). PK je za eksperte između nas.
Za Kiki i Daphne nađeš recenzije drugih ovdje ili moje, kao i od Tine.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|