doug_heffernan
Well-known member
Nema limita svršavanja kod PK, tako da je to tvoj najmanji problem.Kako misliš preopteretiti? Jedino mi problem sto brzo svrsim, pa ne znam jel može ponovo posle pauze
Žena će te sa raznim praktikama i doźivljajima, koje možda ćak u privatnom seksu ne poznaš, splasnuti. Ja sam mislio, da budem ju preživio, ali skoro nisam. A poznato mi je dosta toga.
Glupo samo da sam kod nje shvatio svoj ukus, tako da mi obićne stvari su polako dosadne, a one napdredne stvari dolaze u normalu, koje su drugima već previše. PK je prešla moje granice, koje ja dotle nisam sam usudio proći, ili nisam imao koga s kim, i shvatio sam, da mi to prija.
A to je skupo. Ona to nudi i radi bez nadoplate, jel joj se sviđa i gušta u tome, a druge cure to protiv svoje volje ili protiv vlastitog uvjerenja rade i zato naplaćivaju. Neznam razlog zašto su prostitutke u HR seksualno toliko zatvorene, jer za svaku maštu ima upit. I to u buduće bude sve više i više tako da svakoj kurvi dajem savjet, ili se otvorite (ne protiv volje nego samo ako to same volite!!!) i nudite takve stvari, ili idite u KONZUM na blagajnu raditi, jer to je isto dosadan posao. Seks je bogat aspektima izvedbe, gdje nema prostora za maloumne izvođaćice.