Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže netko tko je jučer došao na forumZnači slabi jebači ovde.
Nije bas jucer, prekjucerKaže netko tko je jučer došao na forum
SuperNije bas jucer, prekjucer
HvalaSuper
Drago mi je što si pametan
Nema na čemu
Pitaj u inbox sve kaj te zanima, nemoj spamat temuNema na čemu
Aj piši malo kada si tako pametan
Od jučer pa do 23.4. sam na godišnjem
Hočeš mi učiniti vrijeme zanimljivijim?
Nisam ja prvi počeo sa pametnim stvarima?Pitaj u inbox sve kaj te zanima, nemoj spamat temu
vidim nemas ti pametnijeg posla na godisnjemNisam ja prvi počeo sa pametnim stvarima?
Ili jesam
Pa jel nisam upravo to rekao?vidim nemas ti pametnijeg posla na godisnjem
Isto kako kad je u zgDecki kako doc do pohotne kad je u beogradu?
Pa ti si kompletni idiot, jebi onda ove odrone sa POOdvratni ste majke mi. Dogovorio sam jednom susret s tom spodobom zbog svog hajpa ovdje na forumu i kad sam došao sam uteko brže bolje jerbo žena je tolko ružna da je to za popizdit. Da ne spominjem da ima 5 banki sigurno.
Ko to jebe svaka čast! Treba imat želudac za to
Nisam s PO jebao od 2015. tako da ne znam kakvi su tamo odroni više, ali ako ti je ona neka premija onda sa sigurnošću znamo da je jedan od nas dvojice kompletni idiot, a to nisam jaPa ti si kompletni idiot, jebi onda ove odrone sa PO
Neš ti jebačaNisam s PO jebao od 2015. tako da ne znam kakvi su tamo odroni više, ali ako ti je ona neka premija onda sa sigurnošću znamo da je jedan od nas dvojice kompletni idiot, a to nisam ja
Ako se ta titula postiže isključivo jebanjem starog oronulog beogradskog gnoma, onda definitivno nisamNeš ti jebača
Nije kod nje bitno kako izgleda nego kako se jebe. Ljudi idu da se izive, a ne da gledaju lepoticu.Odvratni ste majke mi. Dogovorio sam jednom susret s tom spodobom zbog svog hajpa ovdje na forumu i kad sam došao sam uteko brže bolje jerbo žena je tolko ružna da je to za popizdit. Da ne spominjem da ima 5 banki sigurno.
Ko to jebe svaka čast! Treba imat želudac za to
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|