Uprolazu25
Member
Kad se vracas ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
doci ce kad osvojite naslov u hnl, znaci....................Dodi u st jebes Zagreb
Jbg je bar posteno da se podili sa susjedima jedanputdoci ce kad osvojite naslov u hnl, znaci....................
DaPoz dali je moguce pohotnu posjetit u Beogradu? Ili moramo cekat da dode u ZG
Gdje te se može sresti i jebat?Hvala bejbe bilo mi zadovoljstvo u svakom smislu kiss
BgGdje te se može sresti i jebat?
Kolko para uzima?
Mislim da 100 €/ hKolko para uzima?
PratimKad vidim ovde po forumu sta vi jebete nije ni cudo sto dodje Sonjica i pokupi sve ovacije. Sledeci put kad dolazi da se doceka crvenim tepihom kako i dolikuje.
Može li neko opisat kako izgleda ovo pusenje, kad natera coveka da vristi od bola.?Okrenem se i poćne ona pušenje, koje je bilo dosta agresivno jer sam par puta zavrištao od boli. Sve u svemu se igrala s kurcem kao da strastveno svira instrument.
Moras da odes kod pohotne pa da probas. Kao pit bull, kad uhvati ne pustaMože li neko opisat kako izgleda ovo pusenje, kad natera coveka da vristi od bola.?
Ako mozes ostavi broj u inbox za bg ili neko od ostale ekipe ako ima broj.HvalaPozdrav iz Beograda, do sledece godine.kiss Pohotna Sonja ili u Bg ko bude u prolazu.
Steta samo pusenja, kad vec ides moras sve probatProbacu onda da odem samo na pusenje, da vidim na sta to lici.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|