Nema sta vidi se da je zena vrh samo je ocito tesko doci nar u Zg do nje kad je nema cesto i onda popuni ta dva tri dana brzoMagija!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema sta vidi se da je zena vrh samo je ocito tesko doci nar u Zg do nje kad je nema cesto i onda popuni ta dva tri dana brzoMagija!!!
Ehhh da, dva puta smo se videli, ispričali i još po nešto radili.Ti si izgleda bas dobar sa njom kad imas ekskluzovne slike.
I nakon dva posjeta ti slike šalje (ili si ih platio?).Ehhh da, dva puta smo se videli, ispričali i još po nešto radili.
Mozda se bas dobro pokazao.I nakon dva posjeta ti slike šalje (ili si ih platio?).
I meni je nakon 2 posjeta slala slike i to besplatnoI nakon dva posjeta ti slike šalje (ili si ih platio?).
Da, pitaš, zamoliš za sliku i dobiješ. Pošto smo se viđali zna da je ne zezam, da sam ozbiljan i sa slikom mi još više digne želju da je vidim.I meni je nakon 2 posjeta slala slike i to besplatno
TopKakva je za lizati?
PotpisujemEto da dam recenziju.
Ženska malo niža vrh izgleda crnka. Puši kao da joj prijetiš da ćeš je ubiti. Vrh vrhova. Hoće biti gruba zavisi koliko si spreman na to. Jebe su u sve rupe ko da sutra ne postoji
Slažem se!!! Uvek je za dogovor i predana je poslu. Iznenadilo me je kako sam joj lako i brzo ušao u guzu. Anus joj je razrađen.Potpisujem
Bio sam dva puta snjom, i oba puta savršenstvo, bolje nema budite sigurni
Mogi misliti kolika joj je picka onda. Predpostavljam da treba imati kurac ko flasu da bi osetio nesto.Slažem se!!! Uvek je za dogovor i predana je poslu. Iznenadilo me je kako sam joj lako i brzo ušao u guzu. Anus joj je razrađen.
Bas steta sto je samo u Osijeku još danas ,rekla je da u ZG neće dolaziti .Mogi misliti kolika joj je picka onda. Predpostavljam da treba imati kurac ko flasu da bi osetio nesto.
Osetićeš, razrađene jeste ali nije razvaljena. Misim da su je baš dosta jebeli u guzuMogi misliti kolika joj je picka onda. Predpostavljam da treba imati kurac ko flasu da bi osetio nesto.
U potpunosti se slažemOsetićeš, razrađene jeste ali nije razvaljena. Misim da su je baš dosta jebeli u guzu
A i ona sam više preferira u guzu kolko sam skužio,svaki put kad ga je sama uzela stavljala ga je u guzuOsetićeš, razrađene jeste ali nije razvaljena. Misim da su je baš dosta jebeli u guzu
Dok sam je jebao otpozadi, mahinalno stavim kažiprst na anus...samo je skliznuo u guzu, stavim i srednji prst ma komotno ulaze i dva pa reko...pohitna moja staviću ti ja njega. Zaista je super biti sa njom, sve je lako i dobro se jebe.A i ona sam više preferira u guzu kolko sam skužio,svaki put kad ga je sama uzela stavljala ga je u guzu
Hvala na savjetu, tataJel se plasite neke bolestine, s obzirom koliko njih je preslo preko nje.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|