Imas broj ovde.Jel ima netko broj od te ženske, kad ju svi hvalite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas broj ovde.Jel ima netko broj od te ženske, kad ju svi hvalite
Pa da ima bilo kakvu bolest, lečila bi se. Zar neko zaista misli da ljudi sa polnim bolesti sve prepuste slučaju i samo šire bolest dalje. HIV je priča sama za sebe. Vidi se da drži do sebe, higijena je na max.Jel se plasite neke bolestine, s obzirom koliko njih je preslo preko nje.
Na max? Žena smrdila kad sam bio kod nje...Pa da ima bilo kakvu bolest, lečila bi se. Zar neko zaista misli da ljudi sa polnim bolesti sve prepuste slučaju i samo šire bolest dalje. HIV je priča sama za sebe. Vidi se da drži do sebe, higijena je na max.
Ok. Ja sam sa njom bio dva puta i oba puta je sve bilo na max kako njena energija tako i higijena.Na max? Žena smrdila kad sam bio kod nje...
Npr sta okvirnomomci pitanje..-.jel tko imao kakvih nuspojava nakon susreta sa pohotnom
Interesantno pitanje.momci pitanje..-.jel tko imao kakvih nuspojava nakon susreta sa pohotnom
ja bio preko nekoliko puta , nikad ništa , nemojte , pa to je jedina iskrena ku..a ovdje , bilo bi štetaInteresantno pitanje.
Al realno kad pogledas, da toliko ljudi predje preko nje, na stotine i niko bas nista da ne zakaci, malo je verovatno.ja bio preko nekoliko puta , nikad ništa , nemojte , pa to je jedina iskrena ku..a ovdje , bilo bi šteta
Do polovice 3 mj je na odmoru na drugom kontinentuZna li neko od beogradjana da li pohotna radi jos?
Toga sam se i ja plašio pre nego što sam je video prvi put, svestam da se ovim bavi bar deceniju dve. Ali kako prvi tako i drugi put uvek je higijena bila na maksimumu, nikakve nuspojave nisam imao sem želje da je opet jebem i da mi ga dobro popuši kako to ona ume...do duše čašćavao sam je pa se baš trudilamomci pitanje..-.jel tko imao kakvih nuspojava nakon susreta sa pohotnom
Ali "Unutracnja higijena" nije vidljiva.Toga sam se i ja plašio pre nego što sam je video prvi put, svestam da se ovim bavi bar deceniju dve. Ali kako prvi tako i drugi put uvek je higijena bila na maksimumu, nikakve nuspojave nisam imao sem želje da je opet jebem i da mi ga dobro popuši kako to ona ume...do duše čašćavao sam je pa se baš trudila
zato i pitam ...da li je netko bio da je kasnije imao kakvu posljedicu ...jer kao sto netko rekao...proslo je tu ljudi....znatizelja je ubila mica macuToga sam se i ja plašio pre nego što sam je video prvi put, svestam da se ovim bavi bar deceniju dve. Ali kako prvi tako i drugi put uvek je higijena bila na maksimumu, nikakve nuspojave nisam imao sem želje da je opet jebem i da mi ga dobro popuši kako to ona ume...do duše čašćavao sam je pa se baš trudila
Posljedica pohotne je da prouzrokuje ovisnost o njoj i antipatija drugima. Kada si imao nju, neces nikoju drugu. ;-)zato i pitam ...da li je netko bio da je kasnije imao kakvu posljedicu ...jer kao sto netko rekao...proslo je tu ljudi....znatizelja je ubila mica macu
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|