Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne! Pohotna nije za "klince", nego za muškarce. Ja mislim, da bi ga mogla rastaviti. Ja znam pošteno primiti (i izdjeliti), ali meni je bilo skoro previše. Voli masirati prostatu i intenzivno ga izdrkati. Ja neznam jer bi to izdržio. Probaj se dogovoriti s njom pa isprobaj.Jel bi valjalo jednog nevinog od 27 god poslati kod ove? Uskoro mu rodjendan pa mi palo na pamet da mu platimo kurvu neku oki 100e.
Ovo ti je najbolji savjet koji ti je netko mogao datiNe! Pohotna nije za "klince", nego za muškarce. Ja mislim, da bi ga mogla rastaviti. Ja znam pošteno primiti (i izdjeliti), ali meni je bilo skoro previše. Voli masirati prostatu i intenzivno ga izdrkati. Ja neznam jer bi to izdržio. Probaj se dogovoriti s njom pa isprobaj.
Savjet: ako je Dafne u Zagrebu pošalji ga prije njoj. Ful GFE i zadovoljit će ga do neba, a ne prepoteretit.
a da ga prvo pitaš na šta mu se diže? možda je binaran ili transfluidan? poštujmo različitosti...Jel bi valjalo jednog nevinog od 27 god poslati kod ove? Uskoro mu rodjendan pa mi palo na pamet da mu platimo kurvu neku oki 100e.
Matorke on voli, pa sam zato mislio da ode kod ove da ga malo razmrda, ako nista drugo nek mu bar pusi pola sata.a da ga prvo pitaš na šta mu se diže? možda je binaran ili transfluidan? poštujmo različitosti...
Ako voli matorke, i ako Nives još uvijek izgleda kao prije godinu dana, onda bolje k njoj. Moje mišljenje. Ona je po akciji mirnija nego PK.Matorke on voli, pa sam zato mislio da ode kod ove da ga malo razmrda, ako nista drugo nek mu bar pusi pola sata.
Matorke on voli, pa sam zato mislio da ode kod ove da ga malo razmrda, ako nista drugo nek mu bar pusi pola sata.
Verovatno mozes napraviti dogovor sa PK da bude malo neznija ako mu je prvi put, tako da samo gaasJel bi valjalo jednog nevinog od 27 god poslati kod ove? Uskoro mu rodjendan pa mi palo na pamet da mu platimo kurvu neku oki 100e.
A ne znam, glupo mi malo da ja njoj sad govorim sta i kako da radi. Zna sam da joj kaze sta mu odgovara sta ne. Nek se zadrze samo na pusenju ako mu sex ne bude odgovarao. Fino pusi, prijace mu verovatno.Verovatno mozes napraviti dogovor sa PK da bude malo neznija ako mu je prvi put, tako da samo gaas
Žena ima iskustva i sigurno zna što i kako će sa momkpm, samo ti njega ubaci u vatru, neće mu se desiti ništa što mu se neće svidjeti. Jedini problem je taj da ako je žena stvarno tako dobra kao što ljudi kažu, mogao bi imati prevelika očekivanja u sexu od nekih budućih neprofesionalnih običnih djevojaka iz običnog života.A ne znam, glupo mi malo da ja njoj sad govorim sta i kako da radi. Zna sam da joj kaze sta mu odgovara sta ne. Nek se zadrze samo na pusenju ako mu sex ne bude odgovarao. Fino pusi, prijace mu verovatno.
Ima i tu istine.Žena ima iskustva i sigurno zna što i kako će sa momkpm, samo ti njega ubaci u vatru, neće mu se desiti ništa što mu se neće svidjeti. Jedini problem je taj da ako je žena stvarno tako dobra kao što ljudi kažu, mogao bi imati prevelika očekivanja u sexu od nekih budućih neprofesionalnih običnih djevojaka iz običnog života.
ako voli matorke mislim da je idealna Marica - srpljiva je moše imati i GF efekt, skinut će mu paučinu a neće ni primjetit...Matorke on voli, pa sam zato mislio da ode kod ove da ga malo razmrda, ako nista drugo nek mu bar pusi pola sata.
Ma samo nek mu ispusi dobro tih sat vremena i to je to, dosta mu je.Ja baš mislim suprotno, ona je za SVE i biće umerenija ako ti to prija.
Da, u pravu si. Za prvi put sasvim dovoljno. Lepo puši ali još bolje se jebe. Previše afektira, odmah počne da stenje pa je to malo fejk ali dobro...vredi svaku paru.Ma samo nek mu ispusi dobro tih sat vremena i to je to, dosta mu je.
koja to kolega?nisam u tokuDa, u pravu si. Za prvi put sasvim dovoljno. Lepo puši ali još bolje se jebe. Previše afektira, odmah počne da stenje pa je to malo fejk ali dobro...vredi svaku paru.
Ček jesi ti stvarno pitao koja? Pa o kome je tema? Valjda je na nju mislio.koja to kolega?nisam u toku
Reč je o ženi zbog koje i vodimo ove polemike i o kojoj je tema, čudno je da to nekima nije jasno ili logično. Ja pišem samo o svojim iskustvima.Ček jesi ti stvarno pitao koja? Pa o kome je tema? Valjda je na nju mislio.
Kamo pusi pohotna, mozes li opisati malo, jel vredi to 100e.?Reč je o ženi zbog koje i vodimo ove polemike i o kojoj je tema, čudno je da to nekima nije jasno ili logično. Ja pišem samo o svojim iskustvima.
Ako voliš starije, vrhunska je!!! Vredi svaki euro, 300e je noć i to moram iskusiti čim dođe u moj grad.Kamo pusi pohotna, mozes li opisati malo, jel vredi to 100e.?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|