footlover
Active member
Hej pozdrav....koliko dugo ostajes u osijeku14 .07. Dolazim u Osjek sa drugaricom.pozd. pohotna kucka.
Volio bi se podruziti sa vas obje
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej pozdrav....koliko dugo ostajes u osijeku14 .07. Dolazim u Osjek sa drugaricom.pozd. pohotna kucka.
Kakvi god bili uvjeti,dolazim iz zagreba.Posto ce biti jebeno jos i frendica to mora biti za pamcenje kao uvijek s tobom!!Ovo je samo mala.najava licno od mene posto vidim da se takmice ko ce preneti vesti.nema potrebe da pisete I zovete .dan pred 14 .06. Dolaska u osijek postavicu slike uslove I kako nas kontaktirati do tada pozd.sonja .
Eto javio se jebacSto nece u ZG sta ste joj se zamjerili jebacii hahah
Hahahahahahahaahah ne vi vecina sve veliki jebaci u recenzijama izgledate top,po vama traze vas proganjaju zenske kurve,imate po 22cm citam i ne vjerujem kakvi sve veliki jebaci koji redovito placaju kurve za seks katastrofaaEto javio se jebac
Kakve veze ima to di je zena odlucila otici?? A u ovome sad si sam sebe opisaoHahahahahahahaahah ne vi vecina sve veliki jebaci u recenzijama izgledate top,po vama traze vas proganjaju zenske kurve,imate po 22cm citam i ne vjerujem kakvi sve veliki jebaci koji redovito placaju kurve za seks katastrofaa
Hahahahahahahaahah ne vi vecina sve veliki jebaci u recenzijama izgledate top,po vama traze vas proganjaju zenske kurve,imate po 22cm citam i ne vjerujem kakvi sve veliki jebaci koji redovito placaju kurve za seks katastrofaa
Tko ti drugarica jel nam možeš reči više o njoj?14 .07. Dolazim u Osjek sa drugaricom.pozd. pohotna kucka.
Sednes u auto i dodjes.Ekipa savjet kako doc do nje kada bude u osijeku?
Pozdrav, iz Osijeka sam… može kontakt u box?Ovo je samo mala.najava licno od mene posto vidim da se takmice ko ce preneti vesti.nema potrebe da pisete I zovete .dan pred 14 .06. Dolaska u osijek postavicu slike uslove I kako nas kontaktirati do tada pozd.sonja .
Moze kontakt, hvalaDa obe smo iz bg.
Drago mi je da ćeš posjetiti naš lijepi Osijek,a ja ću se potruditi posjetiti Tebe i kolegicu pod svaku cijenu...00381645669444
Da nije Zdrebica?Da obe smo iz bg.
Ne radi Zdrebica koliko ja znam.Da nije Zdrebica?
00381645669444Pokušavam te dobiti!
Znaci da si zakasnio. Termini popunjeni.Jel itkome odgovorila na broj meni isto nije
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|