Malo si naporan sa suvisnim komentarimaZnaci da si zakasnio. Termini popunjeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo si naporan sa suvisnim komentarimaZnaci da si zakasnio. Termini popunjeni.
Hejj bok....
Miss S00381645669444
Banuj me.Malo si naporan sa suvisnim komentarima
Pametan siBanuj me.
Kakva zvijerkaaa
Pizda razlohana a to obožavam njami
Istina, ima vecu picu i veliki klitoris, ali je topPizda razlohana a to obožavam njami![]()
To nije zena, to je kraljica univerzumaGledajte kako treba da izgleda zena u njenim godinama jebem ti sunce
CekamooooooDaj dodji zlato u zg isto malo![]()
Istina, pohotna je izgledom kao "atomska bomba" u odnosu na ove "petarde" sa PO ali što misliš koliko ona troši i sredstava i vremena na svoj izgled?!?!?! Mislim, za svaku je to pohvalu, ali da tvoja žena/partnerica/cura toliko ulaže u svoj izgled i ona bi mogla tako izgledati (premda vjv i genetika tu nešto znači). Zato "odreši kesu" i svojoj partnerici omogući investiranje u njen izgled...Gledajte kako treba da izgleda zena u njenim godinama jebem ti sunce
Potpisujem svaku riječ !!!Istina, pohotna je izgledom kao "atomska bomba" u odnosu na ove "petarde" sa PO ali što misliš koliko ona troši i sredstava i vremena na svoj izgled?!?!?! Mislim, za svaku je to pohvalu, ali da tvoja žena/partnerica/cura toliko ulaže u svoj izgled i ona bi mogla tako izgledati (premda vjv i genetika tu nešto znači). Zato "odreši kesu" i svojoj partnerici omogući investiranje u njen izgled...
Oces dolaziti u Zadar mozda?Napisah da pre 14.07. Necu odgovarati na poruke .tada cu javiti ovde uslove I slike nema potrebe mesec dana pre piskaranja.kiss
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|