Malo si naporan sa suvisnim komentarimaZnaci da si zakasnio. Termini popunjeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo si naporan sa suvisnim komentarimaZnaci da si zakasnio. Termini popunjeni.
Hejj bok....
Miss S Bi li se ikako mogli javiti u inbox? Osim ako je broj jos iskljucen00381645669444
Banuj me.Malo si naporan sa suvisnim komentarima
Pametan siBanuj me.
Kakva zvijerkaaa
Pizda razlohana a to obožavam njami
Istina, ima vecu picu i veliki klitoris, ali je topPizda razlohana a to obožavam njami
To nije zena, to je kraljica univerzumaGledajte kako treba da izgleda zena u njenim godinama jebem ti sunce
CekamooooooDaj dodji zlato u zg isto malo
Istina, pohotna je izgledom kao "atomska bomba" u odnosu na ove "petarde" sa PO ali što misliš koliko ona troši i sredstava i vremena na svoj izgled?!?!?! Mislim, za svaku je to pohvalu, ali da tvoja žena/partnerica/cura toliko ulaže u svoj izgled i ona bi mogla tako izgledati (premda vjv i genetika tu nešto znači). Zato "odreši kesu" i svojoj partnerici omogući investiranje u njen izgled...Gledajte kako treba da izgleda zena u njenim godinama jebem ti sunce
Potpisujem svaku riječ !!!Istina, pohotna je izgledom kao "atomska bomba" u odnosu na ove "petarde" sa PO ali što misliš koliko ona troši i sredstava i vremena na svoj izgled?!?!?! Mislim, za svaku je to pohvalu, ali da tvoja žena/partnerica/cura toliko ulaže u svoj izgled i ona bi mogla tako izgledati (premda vjv i genetika tu nešto znači). Zato "odreši kesu" i svojoj partnerici omogući investiranje u njen izgled...
Oces dolaziti u Zadar mozda?Napisah da pre 14.07. Necu odgovarati na poruke .tada cu javiti ovde uslove I slike nema potrebe mesec dana pre piskaranja.kiss
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|