OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

I priredi 30eura da mu pošalješ broj sa PO neke bonašice, ili i tamo ti iza toga broja ...ali dobra fora zarade 😂
Javi mu se u inbox,pa javi mu se dalje-> vuce da je prevara,toliko o tome da je profesionalan,jos bi cak pristao dati mu 3 eura za broj,da nije rekao u inboxu da ga dodam na telegram tu mi odmah postalo sve jasno. Dobro mi nije rekao ej kad dodes na havaje javi se pa ti dam broj :)

Javi mu se u inbox,pa javi mu se dalje-> vuce da je prevara,toliko o tome da je profesionalan,jos bi cak pristao dati mu 3 eura za broj,da nije rekao u inboxu da ga dodam na telegram tu mi odmah postalo sve jasno. Dobro mi nije rekao ej kad dodes na havaje javi se pa ti dam broj :)
retard,a jos veci retard je i onaj tko mu posslje 30e, jos pametuje mamu mu zvaljavu jebem

Da se nadovezem na svoje pitanje, bio danas kod nje.
Dogovor 10/10 - brzo odgovara, sve dogovorili za 10 minuta
Stan - mala soba uredna, uredno i kupatilo, sve cisto i mirisi i klima radi
Akcija - pusenje bez, dobro pusi, stavlja sama kondom i penje se, dogi, cowgirl i jos pitam za par poza kaze moze, dozvolila malo da ju se vuce za kosu i lupa po guzici al je rekla moze lupanje al ne jako. U jednom trenu na dogi je malo prigovarala kaze da usporim.. reko ok. Daje i da ju se ljubi tko hoce.
Skroz dobro raspolozena i prisutna u akciji, stenje kao da uziva :ROFLMAO:🤑
Cura - 9/10 mala sitna cura meni jako lijepa i zgodna ako volite takve sitnije kao ja ova je pun pogodak, manje sise ali dobre , dupe vece nego na slikama, sva mirisljava i uredna. Engleski razumije i prica dovoljno da se mozete dogovorit za sve.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh