OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Dobro da si pitao, Vidš, ja sam lizao pičku tvoje mame, koja je bila ujedino i moja profesorica. Rekla mi je je, ako želiš proči razred. moraš mi lizat pičku i svršit u mene. To sam i napravio. Unatoć što je bila ružna i gadljiva, nabio sam joj papirnu vreču od kruha na klavu i jebao. Zamišljao sam da je Jennifer Lopez.
I nakon 9 mjeseci rodio si se ti. Plod koji nikad nije trebao biti na ovoj zemlji. Ali unatoć mojoj ogromnoj želji da imam 2 iz hrvatskog jezika, to se dogodilo. Ali drago mi je sine moj, da ti odlično poznaješ hrvatrski i jako sam ponosan na tebe. Jedino što si ispao kreten. No to si isto na žalost pokupio od svoje mame.
Hahahhaaa, e sad si ga pukao do kraja, zabavan si...
A i sada mi postaje jasno, kada je pod profilom Viking pisao,ja i moji ljudi. To je vjerojatno mislio na sve ove svoje silne profile. Svaki profil, jedan čovjek. Izgleda da je jeben taj bipolarni poremećaj, kada se preskoči terapija.
Ma budala.
Ono sto hocu reci ovdje normalnim posjetiocima foruma je da se ne boje ovog malog šupka.
On jednostavno trabunja, nema pojma kako doći do IP adrese ili kako hakirati telefon, o dark webu da ne govorim, vjerojatno ni ne zna pristupiti tamo. Nikakvih informacija nema o nikome nego samo one koje pokupi ovdje ili na wap i telegram grupama pa samo pojacava sa svojim profilima kojih ima bog zna koliko i pokusava stvoriti atmosferu nesigurnosti jer u svojoj glavi želi da ga se poštuje i boji. Ne pitajte zašto, jednostavno mu je glava u kurcu malo žešće.

Dobro da si pitao, Vidš, ja sam lizao pičku tvoje mame, koja je bila ujedino i moja profesorica. Rekla mi je je, ako želiš proči razred. moraš mi lizat pičku i svršit u mene. To sam i napravio. Unatoć što je bila ružna i gadljiva, nabio sam joj papirnu vreču od kruha na klavu i jebao. Zamišljao sam da je Jennifer Lopez.
I nakon 9 mjeseci rodio si se ti. Plod koji nikad nije trebao biti na ovoj zemlji. Ali unatoć mojoj ogromnoj želji da imam 2 iz hrvatskog jezika, to se dogodilo. Ali drago mi je sine moj, da ti odlično poznaješ hrvatrski i jako sam ponosan na tebe. Jedino što si ispao kreten. No to si isto na žalost pokupio od svoje mame.
Nakon ovoga, meni je tebe žao, ja te stvarno molim da se pod hitno, ali HITNO javiš na psihijatrijski odjel, za tvoje dobro. Evo još jednom, meni je tebe žao, ti vapiš, zapravo vrištiš za pomoć.

Vidiš iskompleksiran si. Mene mješaš da koristim nekoliko profila. Čitao sam forum unazad 50 stranica, vidio sam kako si se i s ostalima svađao. Govorio i za pravopisne greške. Pod imenom klempaveuši, zatim tog profila više nema. Sad tu sa profilima valily i bountyhunter podupireš sam sebe, no ne shvačaš koliko se odaješ. Po minuti prijave vidim da se odjaviš s jednog profila, da bi došao na drugi. I opet isti stil pisanja. Isto tako kao i onaj profil klempave uši, no neču ulaziti u te stvari. Mene boli ona stvar šta ti pišeš.
Vidim samo da nisi normalan. Kladio bih se i da kad pišeš u grupi da su ti potrebno pola sata dok pišeš na dva mobitela da objaviš. Kao što je ovaj rekao neki Ivica i Aleks.
Mislim da si isfrustriran s tim šta je sve Viking napravio i šta je sve sposoban. Sad očeš tu nekoga spustit na zemlju, ne znajući da si sebe spustio. Čuo sam i ja priće o tebi, si su. Čak misli da 80 posto njih zna za tebe.😉

Ušao sam u ovaj forum da bi ga popravio s recenzijama. Malo oživio od takvih poput tebe.
No očito nemož, jel ti si iskompleksirana budala. Kladim se da po cijele dane samo čitaš i nemaš svoj život.
Rekao bi i da te kurve odbijaju. Mogu svi na tvom profilu vidjeti šta si pisao.
Za takve poput tebe postoji jedan nadimak, i to je internet trol. Kad budeš pravio idući profil nazovi se Trol.

Ušao sam u ovaj forum da bi ga popravio s recenzijama. Malo oživio od takvih poput tebe.
No očito nemož, jel ti si iskompleksirana budala. Kladim se da po cijele dane samo čitaš i nemaš svoj život.
Za takve poput tebe postoji jedan nadimak, i to je internet trol. Kad budeš pravio idući profil nazovi se Trol.
Davno je u grupi jedan čo
Davno je u grupi, jedan čovjek rekao:"U Osijeku je problem što ima jedan lik, koji ide kod kurvi, pa ih poslije prijavljuje policiji, zato ne dolaze, odnosno brzo odlaze." Tada sam to smatrao glupošću, ali vidi čuda, Herkules se hvali da je bio kod Sophie, a Viking da je Sophia prijavljena policiji. Mislim da to sve govori, teški, ali baš teški si psiho, ali i dno dna od čovjeka. Vjeruj, nema gorih ljudi od drukera.

Davno je u grupi jedan čo

Davno je u grupi, jedan čovjek rekao:"U Osijeku je problem što ima jedan lik, koji ide kod kurvi, pa ih poslije prijavljuje policiji, zato ne dolaze, odnosno brzo odlaze." Tada sam to smatrao glupošću, ali vidi čuda, Herkules se hvali da je bio kod Sophie, a Viking da je Sophia prijavljena policiji. Mislim da to sve govori, teški, ali baš teški si psiho, ali i dno dna od čovjeka. Vjeruj, nema gorih ljudi od drukera.
Kao prvo, ja sam bio kod Sophije 4 puta prošle godine. Ove nisam jel sam bio u Beogradu za to vrijeme. Kao drugo. Niti

Ja dobro znam šta se desilo Sophiji, i dobro znam šta će se desiti debilima poput tebe. Već se i dogodilo a nemaš još pojma. Da znaš tko je Viking usro bi se u gaće. Nemaš pojma šta slijedi, niti šta si si napravio.
Bolje da si se spetljao sa mafijom starće. To što si rekao za prijavljivanje, nema jedan lik, nego njih četvorica.
Policija ima isto njihov broj.

Ja dobro znam šta se desilo Sophiji, i dobro znam šta će se desiti debilima poput tebe. Već se i dogodilo a nemaš još pojma. Da znaš tko je Viking usro bi se u gaće. Nemaš pojma šta slijedi, niti šta si si napravio.
Bolje da si se spetljao sa mafijom starće. To što si rekao za prijavljivanje, nema jedan lik, nego njih četvorica.
Ajde ti lijepo sutra se javi svom doktoru, te kreni uzimati redovito svoju terapiju, vjeruj pomoći će ti.

Naravno da znaš što se desilo, kada si ju prijavio policiji, ne izvrči činjenice

Zar nisi sada u fazi Herkulesa, što sada spominješ Vikinga, zar te već prekobacilo

Uglavnom, bez potrebno je natezati se sa bolesnikom. U svakom slucaju Viking ne moze nikome nista, osim ako ne koristite privatne brojeve u grupama pa vas moze zajebavati, znaci ne moze vam hakirati telefon, ili kompjuter ili bilo što iz jednostavnog razloga jer je kreten. Curama ocito moze, izgleda da to nazalost i cini i zato cure izbjegavaju Osijek. Imate gore teški psihijatriski slucaj, nadam se da ce se nekako rijesiti i nestati sa foruma i grupa i pustiti žene na miru.

Uglavnom, bez potrebno je natezati se sa bolesnikom. U svakom slucaju Viking ne moze nikome nista, osim ako ne koristite privatne brojeve u grupama pa vas moze zajebavati, znaci ne moze vam hakirati telefon, ili kompjuter ili bilo što iz jednostavnog razloga jer je kreten. Curama ocito moze, izgleda da to nazalost i cini i zato cure izbjegavaju Osijek. Imate gore teški psihijatriski slucaj, nadam se da ce se nekako rijesiti i nestati sa foruma i grupa i pustiti žene na miru.

Ne može on nikome ništa hakirati, to su sve maštarije isfrustriranog mladića. Priče o nekim hakiranjima više ne prolaze ni u 6b razredu. On jedino iz zloće koja je uzrokovana njegovom mlohavom ćunom prijavljuje djevojke. I da prostitucija je prekršaj protiv remećenja javnog reda i mira.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh