bountyhunter
Member
Hahahhaaa, e sad si ga pukao do kraja, zabavan si...Dobro da si pitao, Vidš, ja sam lizao pičku tvoje mame, koja je bila ujedino i moja profesorica. Rekla mi je je, ako želiš proči razred. moraš mi lizat pičku i svršit u mene. To sam i napravio. Unatoć što je bila ružna i gadljiva, nabio sam joj papirnu vreču od kruha na klavu i jebao. Zamišljao sam da je Jennifer Lopez.
I nakon 9 mjeseci rodio si se ti. Plod koji nikad nije trebao biti na ovoj zemlji. Ali unatoć mojoj ogromnoj želji da imam 2 iz hrvatskog jezika, to se dogodilo. Ali drago mi je sine moj, da ti odlično poznaješ hrvatrski i jako sam ponosan na tebe. Jedino što si ispao kreten. No to si isto na žalost pokupio od svoje mame.
Ma budala.A i sada mi postaje jasno, kada je pod profilom Viking pisao,ja i moji ljudi. To je vjerojatno mislio na sve ove svoje silne profile. Svaki profil, jedan čovjek. Izgleda da je jeben taj bipolarni poremećaj, kada se preskoči terapija.
Ono sto hocu reci ovdje normalnim posjetiocima foruma je da se ne boje ovog malog šupka.
On jednostavno trabunja, nema pojma kako doći do IP adrese ili kako hakirati telefon, o dark webu da ne govorim, vjerojatno ni ne zna pristupiti tamo. Nikakvih informacija nema o nikome nego samo one koje pokupi ovdje ili na wap i telegram grupama pa samo pojacava sa svojim profilima kojih ima bog zna koliko i pokusava stvoriti atmosferu nesigurnosti jer u svojoj glavi želi da ga se poštuje i boji. Ne pitajte zašto, jednostavno mu je glava u kurcu malo žešće.