OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pošto skoro pa i nema recenzija na forumu, a i slabo se dijele informacije, odlučio sam javno podijeliti link za novi Telegram grupni chat. Evo nekoliko detalja:

• Poruke se brišu svakih 24 sata, tako da je moderiranje minimalno.
  • Imamo i zaseban kanal za recenzije gdje se poruke trajno čuvaju, za sve koje zanima dijeljenje ili čitanje recenzija.

Grupa je prvenstveno namijenjena ekipi iz Osijeka i okolice, ali naravno, svi su dobrodošli. Nećemo forsirati pisanje, pa ako želite samo pratiti teme ili povremeno sudjelovati, to je sasvim u redu.

Napomena:

• Link za pridruživanje vrijedi samo do nedjelje u 21h, nakon čega se automatski gasi i više neće biti moguće ući.
  • Ako vam se sviđa ideja, kliknite na link i pridružite se dok još možete.

Link za grupu: https://t.me/+egqCuuVNEKMxZTJk
Link radi jos manje od sat vremena: https://t.me/+egqCuuVNEKMxZTJk

Nakon toga niko vise ne moze pristupiti grupi!

Pogledajte ovaj njem. kurvarski forum:

·.¸¸.·´¯`*© LUSTHAUS Hurentest & Erotikforum, Kontakte, Berichte, Erfahrungen

Ta stranica ima i translator na HR, gore na stranici, desno.

Ima na nav. stranici i više (osim recenzija, cak i po drugim drzavama, za HR jako lose recencije, prevare i to). Ima dalje i ponude tkz. FKK- ili Sauna-Clubova, tu se plati ulaz (izm. 30-80 € +), za popit onda sve besplatno u klubu, a usluge teta jeftinije nego cak u njihovim javnim kucama. I, mozes biti satima u clubu, druzis se s njih vise i pojebes. Latino u tim clubovima tamo kostaju znatno manje nego EGE kod nas, nekih 50 € ili malo više po satu (ovisu o klubu), oralno cesto bez zastite i bez nadoplate u servizu.

Pogledajte, klikajte i usporedite cijene!

gospodine dragi vidjet cemo sve,vrijeme ce pokazati istinu,to je jedina 100% u ovom trenutku istina.
ja vas molim ljubazno da se sad povucete s foruma iraspravljate privatnoma,a nama dozvolite da koristimo ovaj kanal iskljucivo u svrhu za koju je namjenjen,eventualno ako imate saznanja koja je 100% cura iz profila ili zelite dati recenziju super,sve dalje trenutno van toga molio bih vas ljubazno,ako mozete ot uzeti u obzir da to ispostujete.
a ako vrijeme pokaze da ste u pravu,onda za zavrsetak svega navedenog,objasnijte ovako lijepo kao sto ste sada,do tog trenutka,zahvaljujem se sto ce te ispostovati sve nas ovdje u kanalu,koje zanimaju recenzije,koje su cure prave s profila,itjt,hvala,pozdrav i svako dobro zelim do sljedeceg puta :)
Evo vidiš da sam zašutio i pritajio se. Ovih dana smo radili na problemu Viking Beowolfa i njegovih jataka.
Sa ponosom mogu javiti da je njegov stožer potpuno uništen u sinoćnjoj akciji. Uskoro opširnije na tu temu.
Uživajte

Vi osjećani ste stvarno čudan narod.. da ne kazem redikuli...u zadnjih par mjeseci ako sam 2 recenzije pročitao na vašem forumu... Stalno se prepirete s glupostima i pišete pizdarije kao balavci... Daj ne pišite nista ili pišite recenzije .upilali ste vise
Nema u Osijeku šta za jebat, tako da se mnogi tu istresaju, umjesto da nešto prcaju.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh