OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Evo upravo došo od ove

Znači sa slike, sve miri uredna pica slatka ko med nisam mogo odolit moro sam 😛odrađuje sve pozicije, sve sta poželim, poslje akcije me malo jos izmasirala do kraja vremena. Natuca malo engleskog i to dosta dobro, nisam uopće imo potrebu za prevoditeljem sto je ogroman plus kod mene i nije nigdje nije istetovirana osim na ruci neki kružic ali isto plus. Akcija 9, ali ugođaj 10/10.
Cijena 100/150 iako kao naplaćuje 200 za sat. Ali ide dole

Evo upravo došo od ove

Znači sa slike, sve miri uredna pica slatka ko med nisam mogo odolit moro sam 😛odrađuje sve pozicije, sve sta poželim, poslje akcije me malo jos izmasirala do kraja vremena. Natuca malo engleskog i to dosta dobro, nisam uopće imo potrebu za prevoditeljem sto je ogroman plus kod mene i nije nigdje nije istetovirana osim na ruci neki kružic ali isto plus. Akcija 9, ali ugođaj 10/10.
Cijena 100/150 iako kao naplaćuje 200 za sat. Ali ide dole
Evo da potvrdim ovo. Meni je mala top! Baš smo uživali.

Bio danas kod ove i moram reci da sam jebeno odusevljen... zenska je top u svakom smislu rijeci... istina je da je ima, ali je jako lijepa u licu i sve nadognadjuje s tim da je jako simpaticna , nasmijana, susretljiva... od pocetka do kraja, u svakom trenutku sam imao osjecaj da sam s nekom koju znam 100 godina... jebeni GFE, najbolji koji sam dozivio... predobar sex i kao vrhunac svega zenska squirta... prvi put sam to dozivio... nazalost veceras ide u zagreb, vidim da je vec prebacila profil tamo ... inace bi sigurno isao ponovno...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh