koji he kontaktvta tu Ines?Bio kod ines u petak jebo ju 2 sata svrsila po cijelom ormaru jebali se u tusu pusila poslije 1 sat rekla da će odmarati do ponedjeljka loše puši 4 od 10 al je prava kucka nadam se da će imati posla![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji he kontaktvta tu Ines?Bio kod ines u petak jebo ju 2 sata svrsila po cijelom ormaru jebali se u tusu pusila poslije 1 sat rekla da će odmarati do ponedjeljka loše puši 4 od 10 al je prava kucka nadam se da će imati posla![]()
I koja je to Ines uopce ?koji he kontaktvta tu Ines?
Pojma nemam. Ali svi se hvale da jebu pa bi ja. Kad su u oglasniku sami laznjaciI koja je to Ines uopce ?
Jel znas koji su njeni oglasi?Bude broj po oglasima
piše 120 e pola sata....
Sophia je skroz simpa cura. Sitna ali dinamična. Lice lijepo, tijelo sexi sve zategnuto. Pušenje i sex jako dobro svršio u drugoj pozi. Sophia je za ponoviti
Potpisujem navedeno.Bio kod ines u petak jebo ju 2 sata svrsila po cijelom ormaru jebali se u tusu pusila poslije 1 sat rekla da će odmarati do ponedjeljka loše puši 4 od 10 al je prava kucka nadam se da će imati posla![]()
Koliko Ines traži para?Može li za Osijek, konkretna preporuka domaće cure sa brojem privatno u poruku. Još kratko sam u Osijeku.
Osim Ines, bio sam i zadovoljan, cijenovno i uslugom.
Hvala društvo.
Ja sam joj bio ostavio sedamdeset, bila je jako zadovoljna.Koliko Ines traži para?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|