Sokre777
Active member
Ego trip eb gaPošto nemate više pitanja, sada imam ja jedno. Koliko vas ovdje misli da se ja zezam?
Vidim mnogo. Unatoč svim mojim dobrim namjerama prema vama, predanosti da vas zaštitim od agencija i mafije.
Neki još misle da se ja zezam. Pogledajte malo unazad... te možda shvatite neke stvari.
Mogao bi vas vrlo lako predati u ruke jednom drugome, koji neće se zaštitnički ponašat prema vama.
Jedino što on mrzi najviše je nepravda. A ima dosta vas koji varate žene. Ima podatke o svima vama zapisano.
Mogao bi on podijeliti i dokaze vašim ženama da hoće.
A ima vas dosta. Nimdu sam upozorio na jednoga koji je imao svoju sliku u grupi. I mogao ga je netko ucjenjivati da su vidjeli. Čovjek nakon nekoliko dana poslije vjenčanja ide jebat kurve. Da smo zli mogli smo odmah predati screenshot što je sve pisao u grupi. I poruke koje je slao kurvama njegovoj ženi. Ime mu počinje s F. Dalje neću više ništa reći. Još sad ima jedan koji jebe Sophiju a oženjen. I to bez kondoma gospon. Znamo dosta toga. Danas smo uspjeli vidjeti i što pišete u novoj grupi. Kao mala djeca ste.
Još se pitate zašto vas špijuniramo. Špijuniramo vas iz razloga da ne napravite neku glupost.
Zato vam danas govorim da se uozbiljite. Jer ovdje su stvari puno gore nego što mislite.
Uskoro bi grad mogao ostati bez kurvi... kao što je Slavonski Brod. Da li to želite? Sigurno ne.
Ako i dalje mislite da smo vam prijetnja ili neka šala, vrlo lako vas predam u ruke kolegi. Koji je puno stroži i pored njega
niti vi, niti agencije ne bi bili sigurni. Ne bi ni jedna kurva više dolazila u grad. Da se razumijemo, to nam nije cilj. Ali bi se to vrlo lako moglo dogoditi.
Od samoga početka sam rekao da sam na vašoj strani i da će te biti sigurni.
Sad sve ovisi o vama. Da vidim koji postotak vas će biti ozbiljan, i ovo sve ozbiljno shvatiti... te tko neće.