Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polako, vanily je ivica, to se iz aviona vidi, a ostalo si malo fulao, odi ti na psihijatriju na promatranje, ako ti može pomoći, a o dark webu i mafiji, sanjaj mokre snoveU forumu Povratnik bounty hunter, Vanili... u grupi Ivica Perić i Alex. Kako ti se da koristiti sve te silne profile?
Čudi me kako te Nimda nije do sada skužio. Ali mislim da će povezati neke stvari kad pogleda forum malo bolje.
Neću ti se tamo obratiti, obraćam ti se ovdje, i to pod zadnji put. Nemam vremena za takve bolesnike kao ti.
Imaš više profila na forumu nego prstiju na rukama. Misliš da ti neću ništa? Evo tvoje bolesne fotografije sam stavio na dark web.
Tako da te cijela mafija vidi. Polako kroči Slavonijom nikad ne znaš tko će ti biti iza.
Sada sam tek skužio da tvoje priče služe maloj djeci za spavanje, nemaš ti ništa samo maštu i fikciju, zato ohladi malo, ne budi dosadan i naporan sa svojim maštarijama.U forumu Povratnik bounty hunter, Vanili... u grupi Ivica Perić i Alex. Kako ti se da koristiti sve te silne profile?
Čudi me kako te Nimda nije do sada skužio. Ali mislim da će povezati neke stvari kad pogleda forum malo bolje.
Neću ti se tamo obratiti, obraćam ti se ovdje, i to pod zadnji put. Nemam vremena za takve bolesnike kao ti.
Imaš više profila na forumu nego prstiju na rukama. Misliš da ti neću ništa? Evo tvoje bolesne fotografije sam stavio na dark web.
Tako da te cijela mafija vidi. Polako kroči Slavonijom nikad ne znaš tko će ti biti iza.
Tebi stvarno nema pomoći, kakvi uređaji, kakve lokacije, pogubio si se totalno, e moj Vikinže, jebivjetre, potraži pomoć, ako nije prekrasno, samo te molim da svoje fikcije o vojsci, mafiji i koje čemu više ne pišeš, i ne drukaj kurve, jer drukeri su najgori ljudi.Poricanje nećeš s tim ništa postići. Nisam ja ništa fulao. Meni brojevi govore drugačije... a brojevi nikad ne lažu.
Možeš lagati samo sebe. Pazi samo da prilikom pisanja s dva uređaja se ne sjebeš. Ne znaš kojeg bi uređaja pisao, i s jednog staneš pa pišeš na drugi. A oba uređaja na istoj lokaciji. Zbilja si si slučaj za psihijatriju. Mislim da te i Nimda već trebao skužiti. Koliko ga znam, u stanju je skužiti neke stvari kada uključi mozak. Vjerojatno te već i skužio po rasponu tvog pisanja... samo ga boli briga.
Samo mi još reci, jesi ti uopće punoljetan, ili još pišaš u pelene, jer tako mi djeluješ.Poricanje nećeš s tim ništa postići. Nisam ja ništa fulao. Meni brojevi govore drugačije... a brojevi nikad ne lažu.
Možeš lagati samo sebe. Pazi samo da prilikom pisanja s dva uređaja se ne sjebeš. Ne znaš kojeg bi uređaja pisao, i s jednog staneš pa pišeš na drugi. A oba uređaja na istoj lokaciji. Zbilja si si slučaj za psihijatriju. Mislim da te i Nimda već trebao skužiti. Koliko ga znam, u stanju je skužiti neke stvari kada uključi mozak. Vjerojatno te već i skužio po rasponu tvog pisanja... samo ga boli briga.
Njih je Viki beo vec sve posjetijo i pojeba im babeNa EGE-u valja pročitati komentare (gotovo svi na engl. jeziku) prevarenih kurvara, tj. CRNA LISTA:
ddd2, diablo, deda, Viking... sa koliko ti uređaja pišeš majku ti milu sjebanu u glaviPoricanje nećeš s tim ništa postići. Nisam ja ništa fulao. Meni brojevi govore drugačije... a brojevi nikad ne lažu.
Zaboravio si na Jiji7 i Lucifer9ddd2, diablo, deda, Viking... sa koliko ti uređaja pišeš majku ti milu sjebanu u glavi
Ali dobar je on inače, samo kada preskoči terapiju, onda nastaje problem.Zaboravio si na Jiji7 i Lucifer9
Ma zajebo sam, nije diablo nego lucifer, u pravu siZaboravio si na Jiji7 i Lucifer9
Bountyhounter,Vanily i onaj stari profil klempaveuši koji si imao.ddd2, diablo, deda, Viking... sa koliko ti uređaja pišeš majku ti milu sjebanu u glavi
Ovi koji znaju, mogu bez problema vidjeti tvoju IP adresu. Ovi koji prate forum dosta duže vrijeme, mogu skontati tko si ti.Bountyhounter,Vanily i onaj stari profil klempaveuši koji si imao.
Sa svima se svađaš, kao da tražiš neki izgovor samo da bi popunio tu prazninu u sebi.
Pokušavaš i biti sa kurvama besplatno, no ne daju ti jesi jedan stari, ružni čića.
Sad opet napravio par profila tu da budu u pripravnosti ako ti se jedan otkrije. Budala otkrio sve u jednom potezu. O
hahhahhaaa, ovaj profil nisam primjetio do sada. Jebote kako si lud, pa koliko ih imas???Bountyhounter,Vanily i onaj stari profil klempaveuši koji si imao.
Sa svima se svađaš, kao da tražiš neki izgovor samo da bi popunio tu prazninu u sebi.
Pokušavaš i biti sa kurvama besplatno, no ne daju ti jesi jedan stari, ružni čića.
Sad opet napravio par profila tu da budu u pripravnosti ako ti se jedan otkrije. Budala otkrio sve u jednom potezu. O
Moj profil je i tvoj profil. Ja sam svaki profil tu koji postoji. A sada uzmi terapiju, idi spavati i probudi se donekle normalan.hahhahhaaa, ovaj profil nisam primjetio do sada. Jebote kako si lud, pa koliko ih imas???
Jedino koji je nervozan tu si ti. Večina ljudi te zna mr. klempaveuši.Kriza puca, a? Zato si nervozan???
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|