OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Nov sam tu na forumu, ali nisam nov što se tiće druženja s 'laganim' damama. Zanima me jer postoju još u Mađi lokali odn. "posebne gostijonice" kao što su bile prije 15-20tak godina npr. u Drawazablozcs (blizu HR-granici/B. Manastir)? Po mojim informacijama tako šta više nema, bar ne blizu HR-granice. Znam za Mađu npr. za https://rosszlanyok.hu ali to po stanovima, gledit fotke, nazivanje, ne javljaju se, možda fejk/bon ili ne, me zamara!

Najbolji izbor je izbor uživo, odmah! Tako je bilo u toj "posebnoj birtiji" u gore navedenom mjestu u Mađi. Ok, nisu bile 80-90 žena kao npr. u velikim javnim kućama u njem., samo 4-5 u lokalu, ali sve su po izgledu bile ok a usluga super! Oralno bez zaštite, odnos sa zašt. Ništa drugo nije i za preporučit! Cijena je bila tada 600 KN/sat. Ima li takvih "posebnih gostijonica" još u Mađi odn. blizu B. Manastiru?

Nov sam tu na forumu, ali nisam nov što se tiće druženja s 'laganim' damama. Zanima me jer postoju još u Mađi lokali odn. "posebne gostijonice" kao što su bile prije 15-20tak godina npr. u Drawazablozcs (blizu HR-granici/B. Manastir)? Po mojim informacijama tako šta više nema, bar ne blizu HR-granice. Znam za Mađu npr. za https://rosszlanyok.hu ali to po stanovima, gledit fotke, nazivanje, ne javljaju se, možda fejk/bon ili ne, me zamara!

Najbolji izbor je izbor uživo, odmah! Tako je bilo u toj "posebnoj birtiji" u gore navedenom mjestu u Mađi. Ok, nisu bile 80-90 žena kao npr. u velikim javnim kućama u njem., samo 4-5 u lokalu, ali sve su po izgledu bile ok a usluga super! Oralno bez zaštite, odnos sa zašt. Ništa drugo nije i za preporučit! Cijena je bila tada 600 KN/sat. Ima li takvih "posebnih gostijonica" još u Mađi odn. blizu B. Manastiru?
Zlatna potkova tako se zvala popularno.

Postam nekoliko linkova, ovak za za info, kako izgledaju javne kuće npr. u njem. neki kažu da je njem. "raj za kurvare" ili "najveća javna kuća Europe":

"Pascha" u Kölnu. To je bivša stambena zgrada ili hotel, nekih 11 katova. Ideš kroz hodnike, ogromna ponuda gospođa, vrbaju te žene (ne nametljivo, fino kultivirano i sexy) izabereš, platiš i zabaviš se:

Odmah preko puta Pasche je Eros Center Köln. Velika katnica/javna kuća kao Pascha:

Na žalost s dolazkom "gosta" u njem. od 2015. bilo je nekoliko nožobodova u tim inaće sigurnim javnim kućama. To prije 2015. - bar koliko ja znam sad - nije ili vrlo rijetko bilo. Vremena sve luđa, no ima još uvijek poštenih kurva. Tretirajte ih s respektom! I one manje poštene, ne treba za par desetak plus Eura pravit sranja!

Onda "Bahndamm" u Düsseldorfu, ta javna kuća postoji od poćetkom 1960tih. U svim tim javnim kućama je ulazak većinom bezplatan. Cijenu za uslugu i tu dogovaraš izravno, oko u oko, s gospođom:

U glavom su javne kuće u njem. jeftinije nego usluge 'preko' stanova, odn. kako mi tu 'znamo' najebati. Bez glupe komunikacije o bonovima, nazoveš, ne javlja se, ili te dočeka druga osoba nego na slikama iz oglasa itd.

Uživajte!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh