Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se ta uopće ni ne javlja na poruke.Opazio danas ovu na EGE Osijek:
Super komad, ali ne štima kako se predstavi gore u tekstu (da je talijanka) i onda u profilu Brazilian/Latin. Šta onda? Koliko čitao recenzije, večina tih cura loše ili nikakvo govori engl. (da i piše u profilu da znaju engl.). Kominikacija s kurvom preko tipkanja na translatoru (meni) zamorna. Neka si organiziraju ili im pimpovi plate obrazovanje, učenje svjetskih jezika. Šta će mi kurva koja ne zna dirty talk na jeziku kojeg i ja razumijem?! To mi je veliki minus. Za brze jebaće ne treba erotična verbalna kominikacija, kužim, ok, no, svatko ima svoje preferencije.
S provjerama pozivom skoro pa nikad nečeš utvrditi da li je neka pička. Stalno iza tih profila su neki pimpovi....ja malo prije ponovno zvao...javi se tip koji po engleskom govoru sigurno nije Europljanin, tel.-broj na ogl. je iz Belgije...pitam za Mia, on: Ai dont nou Mia...ja: oh, ok, wish you a good night, Mister, bye. Opcenito: Poruke saljem tek nakon provjere pozivom da zbilja neka pica na tel. (a ne neki srednjoskolac/nijema bonasica koji se zajebava s ogl.)
...nemam niti jedno iskustvo s EGE, eto vidio taj komad koji dan (brzo nestala, profil više ne postoji, možda kao keder, pa te doceka neka druga)...no dobro, sad znam, dopisujes ili pricas s pimpovima. U Mađi ipak se jave one na tel., pa mi je to vec bolje nego EGE (uz to nije mi do Latino, pogotovo ako "lipo" full iztetoviranje). Ova "opet nestala" imala europski izgled, zato probao. Vidim na plavom oglas. za OS-BAR.-ŽUP. danas ima "velika ponuda". Manjina od njih nudi prvi kontakt preko tel., pa vjerovatno fejk-bonašice oglasi u vecini...S provjerama pozivom skoro pa nikad nečeš utvrditi da li je neka pička. Stalno iza tih profila su neki pimpovi.
Skoro pa nikada neš naletiti na neku curu. Nijedna nije independent, več radi za agenciju.
U početku kad sam tek krenio u ovo, mislio sam da se dopisujem sa tim curama, samo što tako nije.
To što kažeš za provjere pozivom, jedino ti je Zagreb najbolja opcija za to. I to samo s domačima.
U Zagrebu nisam bio ni s jednom domačom, zato jer vidim po forumima da nema ni jedna pozitivnu recenziju. Jedino koliko sam vidio po forumu hvale onu barbi lutkicu.
Samo što mi se ne da odlaziti u Zagreb samo zbog nje.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|