OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Jel ima neka u Osijeku, a da nije u Retfali? Idealno u centru.
U zadnje vrijeme sve koje sam kontaktirao su u istom apartmanu u Retfali, a odbijam vjerovati da su sve ista djevojka.

Opazio danas ovu na EGE Osijek:

Super komad, ali ne štima kako se predstavi gore u tekstu (da je talijanka) i onda u profilu Brazilian/Latin. Šta onda? Koliko čitao recenzije, večina tih cura loše ili nikakvo govori engl. (da i piše u profilu da znaju engl.). Kominikacija s kurvom preko tipkanja na translatoru (meni) zamorna. Neka si organiziraju ili im pimpovi plate obrazovanje, učenje svjetskih jezika. Šta će mi kurva koja ne zna dirty talk na jeziku kojeg i ja razumijem?! To mi je veliki minus. Za brze jebaće ne treba erotična verbalna kominikacija, kužim, ok, no, svatko ima svoje preferencije.

Opazio danas ovu na EGE Osijek:

Super komad, ali ne štima kako se predstavi gore u tekstu (da je talijanka) i onda u profilu Brazilian/Latin. Šta onda? Koliko čitao recenzije, večina tih cura loše ili nikakvo govori engl. (da i piše u profilu da znaju engl.). Kominikacija s kurvom preko tipkanja na translatoru (meni) zamorna. Neka si organiziraju ili im pimpovi plate obrazovanje, učenje svjetskih jezika. Šta će mi kurva koja ne zna dirty talk na jeziku kojeg i ja razumijem?! To mi je veliki minus. Za brze jebaće ne treba erotična verbalna kominikacija, kužim, ok, no, svatko ima svoje preferencije.
Meni se ta uopće ni ne javlja na poruke.

...ja malo prije ponovno zvao...javi se tip koji po engleskom govoru sigurno nije Europljanin, tel.-broj na ogl. je iz Belgije...pitam za Mia, on: Ai dont nou Mia...ja: oh, ok, wish you a good night, Mister, bye. Opcenito: Poruke saljem tek nakon provjere pozivom da zbilja neka pica na tel. (a ne neki srednjoskolac/nijema bonasica koji se zajebava s ogl.)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh