OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ma reci im Vikinže, jude pokvarene, prodali se za popust kod Sofije.
Uglavnom, nikada nas nemoj napustiti, uvijek bdij nad EGE korisnicima.

P.S. jel možeš poraditi malo na cijenama, da objasniš im da bi bilo lijepo kad bi plafon bio 150 EUR!!!!
Pliiiiiiiiiz
Neke ne vrijede ni 100 a kamoli više,kod nas sve skupo ko u trgovini male plaće cijene visoke tako sa noćnim damama u hrvatskoj

Još jedan put pitam, ima li tko iz ist. Slav. iskustvo sa scenom u (istoćnoj) Budimpešti? Ne znam za javne kuće u Budimpešti, odn. u Mađi su bordeli (javne kuće) navodno zabranjeni. Ipak na youtube ima novijih video-zapisa sa stopericama u Budimpešti. Dalje znam od stranih kurvarskih stranica da u Budimpešti ima tkzv. "girl-friendly"-hotela, to su obićni hoteli (ne bordeli) gdje se gazda hotela ali ne buni ako se vratiš sa nekom ženskom u tvoju sobu.

Pre skupe su ponude na EGE, to dobiješ jeftinije u državama gdje je prostitucija legalizirana. Odn. tražim frenda kurvara za odlasak u Budimpeštu ili Češku, gorivo, parking se djeli, fer! Ako neko planira odlazak sad uskoro, npr. rano proljeće, na gore navedene lokacije (najbolje i s iskustvom) neka mi pošalje poruku u inbox za dogovor. Ja volim ponudu uživo, odmah - javne kuće - te zajebancije dogovaranja po stanovima me zamaraju.

Pošto nemate više pitanja, sada imam ja jedno. Koliko vas ovdje misli da se ja zezam?
Vidim mnogo. Unatoč svim mojim dobrim namjerama prema vama, predanosti da vas zaštitim od agencija i mafije.
Neki još misle da se ja zezam. Pogledajte malo unazad... te možda shvatite neke stvari.
Mogao bi vas vrlo lako predati u ruke jednom drugome, koji neće se zaštitnički ponašat prema vama.
Jedino što on mrzi najviše je nepravda. A ima dosta vas koji varate žene. Ima podatke o svima vama zapisano.
Mogao bi on podijeliti i dokaze vašim ženama da hoće.
A ima vas dosta. Nimdu sam upozorio na jednoga koji je imao svoju sliku u grupi. I mogao ga je netko ucjenjivati da su vidjeli. Čovjek nakon nekoliko dana poslije vjenčanja ide jebat kurve. Da smo zli mogli smo odmah predati screenshot što je sve pisao u grupi. I poruke koje je slao kurvama njegovoj ženi. Ime mu počinje s F. Dalje neću više ništa reći. Još sad ima jedan koji jebe Sophiju a oženjen. I to bez kondoma gospon. Znamo dosta toga. Danas smo uspjeli vidjeti i što pišete u novoj grupi. Kao mala djeca ste.
Još se pitate zašto vas špijuniramo. Špijuniramo vas iz razloga da ne napravite neku glupost.
Zato vam danas govorim da se uozbiljite. Jer ovdje su stvari puno gore nego što mislite.
Uskoro bi grad mogao ostati bez kurvi... kao što je Slavonski Brod. Da li to želite? Sigurno ne.
Ako i dalje mislite da smo vam prijetnja ili neka šala, vrlo lako vas predam u ruke kolegi. Koji je puno stroži i pored njega
niti vi, niti agencije ne bi bili sigurni. Ne bi ni jedna kurva više dolazila u grad. Da se razumijemo, to nam nije cilj. Ali bi se to vrlo lako moglo dogoditi.
Od samoga početka sam rekao da sam na vašoj strani i da će te biti sigurni.
Sad sve ovisi o vama. Da vidim koji postotak vas će biti ozbiljan, i ovo sve ozbiljno shvatiti... te tko neće.
Ego trip eb ga

Bit će vam znanstvena fantastika kada budete do kraja godine ostali u potpunosti bez kurvi.
Niti jedna neće dolaziti u ovaj grad.
Evo vidite sto ste napravili sad, razpizdili ste CSI Osijek i kurac.
Neće biti kurvi, pa cak ni onih faveluša, morat cete jebati lokalne cure, ako vam daju, ili drkanje.
I, ima li smisla u tome??? Lijepo vam je govorio CSI, jebite se sad sa sobom jer niste vjerovali i pazili na njega.
Vikinže, ne napuštaj nas zbog nekoliko nevjernika, molimo te, šalji nam kurve i dalje !!!!
Eh da, ajde molim te poradi na cijeni malo, vec sam ti rekao, daj da 150 bude plafon za sat vremena!!!!
Ja se ipak nadam da ce se tvoje prorocanstvo ostvariti, i da ce doci kod nas neke nove cure, i neke koje su vec bile !!! Pa to bi bilo neviđeno u ovim krajevima !!!!
Živijo Viking Beowulf, živjela sloboda, živjela partija ( ona u kojoj je Viking upisan, naravno )

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh