OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ma reci im Vikinže, jude pokvarene, prodali se za popust kod Sofije.
Uglavnom, nikada nas nemoj napustiti, uvijek bdij nad EGE korisnicima.

P.S. jel možeš poraditi malo na cijenama, da objasniš im da bi bilo lijepo kad bi plafon bio 150 EUR!!!!
Pliiiiiiiiiz
Neke ne vrijede ni 100 a kamoli više,kod nas sve skupo ko u trgovini male plaće cijene visoke tako sa noćnim damama u hrvatskoj

Još jedan put pitam, ima li tko iz ist. Slav. iskustvo sa scenom u (istoćnoj) Budimpešti? Ne znam za javne kuće u Budimpešti, odn. u Mađi su bordeli (javne kuće) navodno zabranjeni. Ipak na youtube ima novijih video-zapisa sa stopericama u Budimpešti. Dalje znam od stranih kurvarskih stranica da u Budimpešti ima tkzv. "girl-friendly"-hotela, to su obićni hoteli (ne bordeli) gdje se gazda hotela ali ne buni ako se vratiš sa nekom ženskom u tvoju sobu.

Pre skupe su ponude na EGE, to dobiješ jeftinije u državama gdje je prostitucija legalizirana. Odn. tražim frenda kurvara za odlasak u Budimpeštu ili Češku, gorivo, parking se djeli, fer! Ako neko planira odlazak sad uskoro, npr. rano proljeće, na gore navedene lokacije (najbolje i s iskustvom) neka mi pošalje poruku u inbox za dogovor. Ja volim ponudu uživo, odmah - javne kuće - te zajebancije dogovaranja po stanovima me zamaraju.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh