Ma jebeš tu zajebanciju gledit fotkice online i onda po stanovima i sve ostale prdaćine s time! Te se javi žena, ili možda ne. Ili budeš žrtva trik-prevare ili još gore: Pljačke! Jer netko od vas koji idete po stanovima razmišljao odeš "na stan", skineš se u sobi, ona kaže ide po piće ili bilo što, ali ne vrati se ona u sobu nego njezin makron "Gorilla" s palicom ili još gore s nožem ili pištoljem i kaže: Marš van! A tvoja lova? Pa se ti žali pravusuđu...
Bolje okupit ekipu 2 ili 4 kurvara-frenda i otiči 1-2 godišnje u npr. Češku na dan-dva, odn. u državu gdje je prost. legalizirana. Naravno, košta više: Usluge ne, gorivo, hotel. Ali tu imaš izbor uživo! Odeš kod njih 2-3 u roku nekoliko sati, usluga te ukupno košta maksimalo 100 € po ženi. Ne rijetko full usluga s posebnim željama za sat maksimalno 100 € (npr. cumface, anal) ili čak 20-30 € jeftinije.
Ponuda uživo u bordelima jest najbolja ponuda! Mi sretnici koji smo doživili bordele u Mađi teško se privikavamo na tu zajebanciju po stanovima. (Makar, izgleda ima i dobrih iskustva po stanovima...)
Uz gore navedeno meni npr. ne ležu ciganke, tamnopute, Latino itd. i (njihove ružne) tetovaže. Ove latino tu po stanovima su dosta skupe, ok, moraju uračunati put, najam stan. Imam info npr. bordel u Venezueli VIP lounge, 1 sat u sobi s whirlpool bazenom košta u € "samo" 150. Ali tu imaš i striptease u lokalu, čuvare na ulazu da ne uđu neki pijani kreten i to.
I naravno, kurve ne jebati bez kondoma: NIKAD! Ako tebi da bez kondoma, samo ne misli da si ti neki poseban, takve daju svima ili ne malom broju frajera bez kondoma.